OBO RUKY záložných zdrojov Napájania Konvertor Textu AC220V Výstup DC12V 5A Podpora Externej Batérie
OBO RUKY záložných zdrojov Napájania Konvertor Textu AC220V Výstup DC12V 5A Podpora Externej Batérie
Sku: g100094
(1 Recenzie)
Novinka

€26.95 €31.71

Popis:

Členenie Položka Opis

Položka Úvod:

To je na 12V 5A prístupový systém UPS napájací box, môžete pripojiť externý batérie, ktoré sa vzťahujú na budovanie intercom systém, všetky druhy aktívny a pasívny vstup stráže radič, a všetky druhy riadenia prístupu elektrický dverný zámok.

Poznámka: batériu nie je vybavené, musia ďalší nákup!!!!! Máme len čierna a šedá farba v sklade, nie biele. Prosím, zanechajte nám správu pri objednávke od nás, inak sa nám ho poslať náhodné farby. Ďakujeme, že ste veľa vopred!

Funkcia:

1. Ac 90 v ~ 260V, 50 hz ~ 260 hz. 2. DC výstupný štandard:12 VDC, 5 A. 3. Zabudovaný externý batérie. 4. Zámok čas oneskorenia: 0 ~ 15 sekúnd. 5. Môže byť pripojený k externému diaľkové ovládanie modul, ktorý môže samostatné diaľkové ovládanie zámok pre prístupový systém. 6. Má cez-napätie, ochrana, over current protection, a chyba ochranu. 7. Napájanie bude automatické vypnutie ochrany, ak napätie menej ako 9 v. 8. Platné pre budovanie intercom systém, všetky druhy aktívny a pasívny vstup stráže radič, a všetky druhy riadenia prístupu elektrický dverný zámok. Špecifikácia: Názov: 5A Riadenie Prístupu Napájanie AC vstupné Napätie: AC 90V~260V 50HZ~65HZ Napätie: 12V DC Aktuálny rating: 5A Menovitý Výkon: 42W Čas Oneskorenia: 0 ~ 15 sekúnd Napätie rozsah nastavenia: 10.5 V k 13.5 V ochrana Napájania: skratu/preťaženiu/over current prepätiu ochrana Veľkosť: 212*173*70 mm(d/Š/v)

Schéma Zapojenia:

Package Vrátane:

1 * riadenie prístupu napájanie rámček 2 * tlačidlo 1 * anglický manuál

Zaviazali sme sa k vašej spokojnosti. Vaša pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek hodnotenie bude veľmi ocenil. Vďaka! Ak nie ste spokojní, a to akýmkoľvek spôsobom, prosím, dajte nám príležitosť ponúknuť vám vhodné riešenie. Doprava:

1.Budeme loď z objednávky do 2-5 dní (okrem sviatkov)akonáhle sa vaša platba potvrdená.

2.Posielame balíky celom svete, DHL,EMS,Fedex,TNT,E-paket,Čína príspevok,Golstroj.sk Štandardná Doprava,atď.môžete mať sledovanie informácie výberom každý z týchto doprava mothod.

Platby:

1. Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.

2. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

3. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

4. My len loď na potvrdil, adresu, ktorú Alipay. Ako budete platiť, uistite sa, prosím, vašu adresu a telefónne číslo v Alipay adresa poznámky pre bezpečnú prepravu.

5. Prosím, vyplňte adresu v angličtine,a uistite sa, že vaša adresa v Golstroj.sk je zhodné s vašim detail dodaciu adresu, ako budete platiť.Ruský kupujúcich,prosím, zanechajte nám vaše celé meno v dôsledku Rusko politiky,ďakujem!

Záruka:

1.Ak nie je možné prijatie objednávky v našom garantované doručenie času,prosím, kontaktujte nás,budeme sledovať na vás a dať uspokojujúcu odpoveď,alebo úplné vrátenie peňazí vás.

2.Ponúkame na JEDEN ROK záruka na tento produkt .Ak je problém s výrobkom,môže byť vrátený len to je v perfektnom stave a primeraného dôvodu.všetky naše balenie je starostlivo skontrolovať pred odoslaním.ale ak tam je problém s výrobku dostanete,budeme kompenzovať si accoring situáciu chybný výrobok.

3.Ponúkame 15days alebo viac ochranu čas po dokončení objednávky. Ak váš položka bola akejkoľvek záruky otázku, prosím, kontaktujte nás pre uspokojivé riešenie.Kupujúci by mal znášať náklady na dopravu na návrat.

Návrat Politiky:

1. Kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní po prijatí položky, ak nie ste s nimi spokojní. Návrat poštovné hradí kupujúci.

2. Pre nesprávnu položku, môžete produkt vrátiť do 7 Dní, ktoré ste obdržali na výmenu. Produkty musia byť vrátené na nové, resalable stav: Zahŕňajú všetky originálne balenie.

3. Starostlivo prebalíte. Ak máte akékoľvek otázky, Prosím, pošlite správu cez Obchodný manažér. Všetky správy budú zodpovedané do 24 hodín od pondelka do soboty.

Štítky: banka napájania, záložné napájanie, 4 batérie držiak, 12v batérie, box, napájanie regilable, access control box, flauta stojan, a záložné napájacie systémy, trieda napájanie dosky, hore.

  • Vstupná frekvencia: 50HZ~65HZ
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • ČAS ONESKORENIA: 0 -15s
  • Číslo Modelu: 5A Napájací Box
  • farba: black/white (farba poslať ako náhodný)
  • Veľkosť: 212*173*70mm
  • pracovná teplota: -20 - +60 c
  • Vstupné napätie: AC90V/260V
  • Názov Značky: OBO RUKY
  • Prevádzková Vlhkosť: <=90%
  • Výstupné napätie: DC12V/5A
  • Položka Druh: Zdroj Napájania
  • Model: PB-5
  • Aplikácia: dvere systém kontroly prístupu, všetky druhy elektrického zámku

Súvisiace produkty