Kyseliny glykolovej 50% NÁRAZNÍKOVÝ Pleti Chemický Peeling Alfa Hydroxy (AHA) Na Akné, Mastná Pleť, Vrásky, čierne bodky, Veľké Póry
Kyseliny glykolovej 50% NÁRAZNÍKOVÝ Pleti Chemický Peeling Alfa Hydroxy (AHA) Na Akné, Mastná Pleť, Vrásky, čierne bodky, Veľké Póry
Sku: g100317
(1 Recenzie)
Novinka

€25.28 €28.09

Popis:

Hlavné Funkcie

Kyseliny glykolovej je snáď najznámejšie skupiny chemických látok s názvom ovocné kyseliny alebo alfa-hydroxy kyseliny (AHA). To je odvodené z cukrovej trstiny, tak to môže byť považované za prírodný produkt. Kyselina citrónová z pomaranče a iné citrusové plody tiež spadajú pod rovnakú klasifikáciu ako kyseliny glykolovej.

Priemyselné pouţitia pre tento produkt zahŕňajú odstraňovanie hrdze a odmasťovanie, tak čistá, kyseliny glykolovej - obvykle predáva v koncentráciách 70% alebo viac, je veľmi nebezpečné, aby vystavení pokožky. V skutočnosti, vláda považuje akýkoľvek produkt s koncentráciou nad 10% sa nebezpečných materiálov.

Väčšina spotrebiteľov vedieť kyseliny glykolovej nie z jeho priemyselné použitie, ale z jeho kozmetické ty. To je všeobecne používaný ako prírodnej kože exfoliant a hydratačný, hoci tam je veľa diskusií nad jej bezpečnosť a účinnosť. Niektorí zástancovia naznačujú, že výrobky s obsahom kyseliny glykolovej koncentráciách menej ako 10% je prakticky k ničomu. Problém je, že mnoho veľkých kozmetických výrobcov nebude zvýšenie hladiny kyseliny pre strach zo zodpovednosti a akcie triedy súdne spory. Niektoré menšie kozmetické spoločnosti s high-end klientom ponúkame produkty s najmenej 10% kyseliny koncentrácia.

Inštrukcie

Krok 1: Čistenie tváre, krku a dekoltu dôkladne.

Krok 2: Príprava pokožky s alkoholom/vodného roztoku (50/50 zmes).

3. krok: Naneste peeling na tvár a krk oblasti. Jemne kĺzať bavlna loptu k kože, použitie väčší tlak na oblasti, ktoré je potrebné pridané exfoliácia.

Krok 4: Povoliť kyseliny sedieť na pokožku po dobu 2-3 minút.

Krok 5: dôkladne Opláchnite teplou vodou. Ak je to potrebné, použite neutralizovať riešenie neutralizovať kyseliny. Tento krok je potrebný len ak máte pocit, že kyselina je príliš silný pre vašu pokožku. Inak, opláchnutie dôkladne opláchnite teplou vodou by mala stačiť.

6. krok: naneste dobré kožu hydratuje, liečenie hydratačná k ošetrovanej oblasti. Odporúčame našim HA sérum pre rýchlejšie hojenie čas a najlepšie výsledky.

Krok 7: Zabránilo SPÁLENIU

Krok 8: Opakovanie kôra raz za týždeň.

Úroveň 1: 10-20% Kyseliny glykolovej Kôra: Svetlo kôra pre klientov so svetlom tóny pleti a klientov, ktorí nikdy použité glycolic peelingy v minulosti.

Úroveň 2: 30-40% Kyseliny glykolovej Kôra: Ľahká/stredne kôra pre klientov, ktorí dosiahli úroveň 1, alebo sa používa glycolic peelingy v posledných 3 mesiacov.

Úroveň 3: 50-60% Kyseliny glykolovej Kôra: Medium/deep kôra pre klientov, ktorí majú ukončené úrovne 1 a 2, sa používa peelingy v posledných 3 mesiacov a sú skúsení glycolic kôra používateľov.

Level 4: 70% Kyseliny glykolovej Kôra: Hlboký peeling pre klientov, ktorí majú ukončené úrovne 1,2 a 3, používali peelingy v poslednom mesiaci a sú skúsení glycolic kôra používateľov. Môžu byť použité aj na hrudník, ruky, nohy, späť a telo.

Vezmite prosím na vedomie: 70% kyseliny glykolovej šupka je silný a šupy a mal by sa používať iba skúsený glycolic používateľov. Zneužitie môže spôsobiť popáleniny a hyper-pigmentácie. Prosím, dodržujte všetky pokyny v pamflet súčasťou kôry.

Štítky: soror, propanediol propylénglykol, prípade kylie, začervenanie peeling, balzam po holení, kyselina glykolu, TOner, jedlo pokožky, obyčajný, aha.

  • Funkcia 1: tvár peeling pokožky
  • Funkcia 3: peeling tváre
  • Funkcia: zubov
  • Zložka: Kyseliny Glykolovej
  • Pohlavie: Unisex
  • NET WT: 1Set
  • Názov Značky: BRADYEXPRESS
  • Položka Druh: TOner
  • Funkcia 2: tvár peeling pre mužov

Súvisiace produkty