Skutočné noriek cashmere sveter ženy kabát dlhý cashmere pulóvre, pletené čistý noriek bunda Prispôsobené farby doprava zadarmo S164
Skutočné noriek cashmere sveter ženy kabát dlhý cashmere pulóvre, pletené čistý noriek bunda Prispôsobené farby doprava zadarmo S164
Sku: g100531
(0 Recenzie)
Novinka

€46.43 €89.28

Popis:

Viac kožušinový kabát

Viac kožušiny vesta

Prečo sme kúpiť v Jinnuo:

1.Najlepšie Ceny na Golstroj.sk základne na odoslanie EMS doprava zadarmo, ktoré je najrýchlejší express do Ruska,zatiaľ čo mnoho iných nízka cena store loď Čína príspevok air mail vyžadujú dlhý čas, leadtime okolo 2-5 mesiac.

2.Máme vlastný dizajn a nahrať nové štýly každú sezónu,ponúkajú vynikajúcu kvalitu ako popis,loď najrýchlejší spôsob, ako vaše krajiny.

3.Máme vlastnú továreň a dokáže vytvoriť produkt, kvalitné a rýchle leadtime.

Ak si starostlivosť o kvalitu a leadtime,pls kúpiť v našom obchode!

Sme predávať len vysoko kvalitné kožušiny,prosím, don\ \ 't porovnajte nás s lacné nekvalitné predávajúceho,Vďaka za vašu pozornosť.

Upozornenie:

1, Prosím, ignorovať tag veľkosť prichádza s handričkou.Pretože značku, veľkosti, niekedy môže byť väčší ako naše popis veľkosť ako tie, ktoré sú pre Chrbty e Sme jedna alebo dve veľkosti menšie ako Európskych a Amerických ľudí.Tak pls vybrať si väčšiu veľkosť.

2, Ako rôzne počítače displej farby inak, farba real položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov,vďaka za pochopenie.Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

Milí kupujúci,Prosím, porovnajte nás s inými dodávateľmi na Golstroj.sk.

Robíme export produktov, ktoré Nie sú tí, pre Čínu domácom trhu!

Naša kvalita je oveľa lepšia ako thoese z trhu!

Všetkých našich produktov môžete nájsť v Značkou Obchode!

Veľkoobchod, kontaktujte náš manažér predaja podľa správu priamo.

Veľkosť je CN veľkosť je menšia ako NÁS\\UK veľkosti.

Produkt Deatails:

Položka Č.S164

Veľkosť: S/M/L

Materiál:Noriek cashmere

Byt Meranie Veľkosti

KN

Veľkosť

USA

Veľkosť

UK

Veľkosť

Európa

Veľkosť

Poprsie

(cm)

Ramenný (cm)

Dĺžka

(cm)

Rukáv

(cm)

S

2

6

34

85

37

70

57

M

4

8

36

95

38

70

58

L

6

10

38

100

39

70

59

Veľkosť:cm(1inch=2.54 cm,1 cm=0.39 inch)

Položka môže byť vyrobená z pružného Materiálu, môže mať +2cm alebo-2cm rozdiel. .

Tip na výber správnej veľkosti:

Používajú podobné oblečenie porovnať s veľkosťou.

Doprava

1. Normálne,položka dorazí within5-20working dní od EMS,5-7working dní DHL,TNT, 20-50days obe Čína príspevok Air Mail ,10-20working dní ePacket. Niekedy to bude trvať viac dní na lodi, aby ste sa počas hlavnej čas!!

2. Môžete tiež povedať nám spôsob dopravy si potrebné,zabezpečíme najlepšie zásielky pre vás.

3. Doručovacia adresa je založené na zákazníka Golstroj.sk doručovaciu adresu. V prípade, ak zákazník má akejkoľvek zmeny adresy, prosím, upozornenie nám do 24 hodín.

4. Prepravné môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu. Kontaktujte nás prosím najprv pred otvorením položky neboli prijaté sporu.

5.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Platby

Prijímame kreditné karty, Bankový Prevod, Western Union ® Ak budete mať akúkoľvek otázku, Prosím, pozrite sa na tento odkaz help.Golstroj.sk/payment_method.html

Návrat

1. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, môžete jednoduchý vrátiť a dostať náhrady alebo výmeny na iné položky.Ale nebudeme dovoliť poplatok zaslať späť.

2. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

Spätná väzba

1,Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, povedzte nám správu na prvom mieste. Pretože žijeme v inej časovej zóne, nemôžeme odpovedať vám naraz. Odpovieme vám do 24 hodín. Prosím pochopte! Snažíme v našich silách vyriešiť váš problém!!

2,Pozitívne sa bude venovať každý kupujúci aj vtedy, ak on alebo ona nemá\ \ 't tak urobiť. (V ideálnom prípade vám budú tak robiť. Vďaka!)

3,Na kupujúci, ktorý nie je spokojný s nákupom u nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo nízke DSR skóre, budeme sa snažiť vyriešiť váš prípad.s.a.p.

FAQ

Všetky výrobky sú preč cez prísne skúšky pred zásielky.Všetky fotografie zobrazené sú 100% reálne a pre referenčné účely.Prosím, dovoľte možné mierne rozdiely vzhľadom na technické zhodnotenie a rozptyl.

Štítky: gardigan noriek cashmere, voľné noriek cashmere, súprava noriek cashmere, dresy noriek cashmere, cashmere noriek, tunika noriek cashmere, cadigan noriek cashmere, noriek chlpaté cashmere, šátek cashmere, farby noriek cashmere.

  • Uzavretie Typ: Otvorte Steh
  • Vzor Typ: Pevné
  • Golier: Turtleneck
  • Číslo Modelu: S164
  • Technics: Ručne Pletené
  • Pohlavie: ŽENY
  • Položka Druh: Pulóvre
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Štýl: Móda
  • Hrúbka: ŠTANDARD
  • Rukáv Štýl: Svietidlo Rukáv
  • Názov Značky: KRÁSNE-JINNUO
  • Dekorácie: ŽIADNE
  • Materiálové Zloženie: Noriek Cashmere
  • Materiál: Noriek Cashmere
  • Oblečenie Dĺžka: dlhé

Súvisiace produkty