4 Mriežky 2.6 L Skladovanie Potravín Kontajner Plastový Kuchyňa Chladnička Múka Ryžové Políčka Viaczrnné Skladovanie Jar Transparentné Zapečatené Plechovky
4 Mriežky 2.6 L Skladovanie Potravín Kontajner Plastový Kuchyňa Chladnička Múka Ryžové Políčka Viaczrnné Skladovanie Jar Transparentné Zapečatené Plechovky
Sku: g10105
(1 Recenzie)
Novinka

€12.85 €18.35

Popis:

Sledujte nás, aby si Fanúšikovia Exkluzívne Zľavy

1.VIP Cenu a Extra Zľava pre Nasledovníkov

2.Vedel nových prírastkov,Obchod, Propagácia

3.Víťazné bezplatné Produkty alebo veľké, Kupóny a ďalšie Výhody vopred

Pre dropshipping s dlhodobého Partnerstva , budeme ponúkať dodatočnú zľavu.

Vitajte V Našom Obchode

Drahý priateľ s, vzhľadom na nedávne epidémie, tam bolo príliš veľa parciel v poštách v rôznych krajinách. Po pozemok je dodaný zvyčajne, logistika informácie môžu byť nájdené v krátkom čase. Prosím, buďte si istí, že pozemok je v normálnom prepravu, b ut logistické informácie nemusia byť aktualizované v čase. Počas osobitného obdobia, môže byť zvláštne okolnosti. Ďakujeme za pochopenie.

Popis Produktu

Popis:

*1. Materiál: PP

*2. Veľkosť: bude 18,8 x 10 x 24,5 cm

*3. Hmotnosť: 413 g

*4. Tvar: štvorec

*5. Farby: modrá, zelená, ružová

Funkcie:

*1. Skladovanie nádoba je vyrobená z pevného PP materiál, ktorý vám pomôže sa lepšie starať o svoje jedlo.

*2. Na vzduchotesné skladovanie potravín kontajner má vynikajúce tesniace výkon, ktorý môžete udržať vaše potraviny čerstvé.

*3. Perfektné skladovanie potravín jar, ideálny pre ukladanie pečivo, obilniny, ovos, cestoviny, cereálie, ryža, múka, cukor, káva fazuľa, čaj, občerstvenie, orechy.

*4. Transparentné skladovanie jar pre jednoduché prezeranie obsahu.

*5. Skladovanie pohárov sú stohovateľné dizajn využiť každý centimeter vašej domácej kuchyni efektívnejšie. Či už máte veľké alebo malé jedlo špajzou, náš uzavretých nádobách vám pomôže lepšie organizovať kuchyňa a špajza.

Poznámka:

Výrobok sa môže mierne líšiť vo farbe a merania.

Balenie Obsahuje:

1 x Úložný Kontajner

Fotografie Produktov

Shippment :

Prosím, potvrďte svoju ADRESU opatrne po vykonaní objednávky.

Všetky objednávky sú zvyčajne dodávané v rovnaký deň alebo nasledujúci pracovný deň po prijatí platby. Avšak počas hlavnej sezóny objednávky sú odoslané do 1-3 pracovných dní od prijímajú s výnimkou Dovolenku alebo dní zatvorené.

Doprava bude na celom svete prostredníctvom Epacket/Čína príspevok air mail/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Návrat :

Ak tam nejaké problémy s kvalitou ,prosím ponuku podrobné informácie nám do 7 dní po prijatí zásielky,potvrdíme problém a potom ponúknuť uspokojenie soultion na vás.Všetci sa vráti položka musí byť v pôvodnom balení, a prosím ponúkajú sledovacie číslo.

Záruka :

Všetky položky Prichádza so Základnými 3 Mesiac Predajcovia Záruka, ak je položka chybné v 3 Mesiaci, poskytneme výmenu bez extra Nabíjačku(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky.

Ak položka Chybná po 3 mesiace, môže Kupujúci stále odoslať ju späť, Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku. Kupujúci Môže Musieť zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Základné situácie skladu:

V kombinácii s vlastnosťami širokú škálu sklady, rôzne tovaru, hmotnosti a veľkosti, návrhu a plánovania multi-layer podkroví platformu poličky sa postupne vyvinula z jednotný prístup k multi-funkčný prístup, z jedného regálu kategórie kombinácii viacerých polica kategórie, tak, aby spĺňali diverzifikované skladovanie potreby e-commerce zákazníkov.

Vzhľadom na dopyt rýchle dodanie, okrem návrhu hydraulická zdvíhacia plošina, list môže sa tiež doplniť, aby sa zabránilo ovplyvňujúce rýchlosť doručenia, v prípade výpadku prúdu.

Zabrániť rôznych značiek z pohybu, a navrhnúť konkrétne políčok pre klasifikáciu.

Spätná väzba:

Štítky: 10 kg ryže úložný box, box storag kuchyňa, box obilnín, blue cream jar, jedlo storag, Jar, box múky, jar plastové, lepenky kufor, plastové nádoby.

  • Použitie: Drobnosti
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Veľkosť: 18.8 x 10 x 24.5 cm
  • Plastové Typ: PP
  • Balenie: 1
  • Číslo Modelu: JJ2024330
  • Materiál: PP plastu
  • Názov: Skladovanie potravín Kontajner
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Skladovanie Fliaš & Pohárov
  • Kapacita: 2.6 L
  • Korenia Kontajner štýly: POKRYTIE

Súvisiace produkty