MultiSharp Rotačné Kosačky na Trávu Brúska na Trávu Čepeľ Brúska pre Všetky elektrická Vŕtačka Ručné Vŕtačky
MultiSharp Rotačné Kosačky na Trávu Brúska na Trávu Čepeľ Brúska pre Všetky elektrická Vŕtačka Ručné Vŕtačky
Sku: g101584
(2 Recenzie)
Novinka

€2.29 €5.71

Popis:

Multi-Ostré Rotačné Kosačky na Trávu Brúska na Trávu Čepeľ Brúska pre Všetky elektrická Vŕtačka Ručné Vŕtačky

VEĽKOSŤ: 50 x 47 mm/ 1.97 x 1.85 palcový (DL); na trávu nože brúsky sú navrhnuté s prefekt spinning rovnováhu ČAS A ÚSPORY ENERGIE. To môže zaostriť čepeľ ľahko a rýchlo, menej času a menej čakať.To môže ušetriť váš čas a vaše energe VYSOKÁ KVALITA - Vyrobené z Korundu ,môžu slúžiť vás na dlhú dobu, nie je ľahké zlomiť,odolné a silné JEDNODUCHÉ POUŽITIE.1/4" stopkou sa hodí akýkoľvek elektrická vŕtačka; vstavaný sprievodca produkuje správne edge-uhol; trvalé brúsny kameň ŠIROKO APLIKÁCIU Pre ostrenie trávnik čepeľ, vŕtanie kotúča, trávu, kladivo bar fréza, roto kultivátory, motykou a tak ďalej. 1/4" stopkou sa hodí akýkoľvek elektrická vŕtačka

Ako Zaostriť Vaše Kotúč na Trávu

1. Odpojte zapaľovanie drôt z spark plug. (Ak je to akumulátorové kosačky, vyberte batériu.)

2. Tip kosačky na jeho strane vystaviť zachovaní matice alebo skrutky, ktoré držia čepeľ na spodnej časti kosačky.

3. Po vybratí zachovaní matice alebo skrutky strhnúť na trávu čepeľ, čím na vedomie, na ktorej strane kotúča tváre smerom nadol. Je dôležité, aby čepeľ dostane skrutkové späť na rovnakej orientácie.

4. S čepeľ odstránené, všemocné a škrípanie čistenie spodnej žacie ústrojenstvo s úzkym-blade putty nôž. Odstrániť všetky upečený-na tráve, blato, lístie a iné nečistoty. Tiež, čisté oboch stranách kosačka kotúča prvý postrek s penetračné oleje, a potom práčok s tvrdým-kefou.

5. Kosačka čepele majú zvyčajne špici na každom konci, ktoré sú umiestnené na protiľahlých stranách kotúča. Každý rezná hrana je iba o 3 alebo 4 cm dlhé; to nie je rozšíriť dĺžka kotúča. Spojka kotúča v lise na uhle s jedným z jeho rezné hrany smerom nahor.

6. Použite Kingsource drill-powered čepeľ orezávatko. Skladá sa z kola brúsny kameň, ploché brúsenie sprievodca, a ¼ -inch-priemer ocele ramienka. Kameň má zošikmené plochy, ktoré sa mele ideálny na rezanie uhlovú na čepeľ.Chuck ostrenie kameň do vŕtačky. Dať na niektoré bezpečnostné okuliare. Stlačiť spúšť spustiť cvičenie na plnú rýchlosť. Slip na spriadanie sharpener cez okraj kotúča. Byť istí, tupá špici tváre skosený strane kameňa a rovný povrch návode, je proti zadného stierača. Pomaly presunúť kameň a späť pozdĺž špici pomocou mierny tlak.Po štyroch alebo piatich späť-a-ďalej ťahy, zastavte sa a skontrolujte, ostrosť čepele.

Štítky: sharpner, nôž sharpener profesionálne elektronické, brúska brúska, zaostriť, elektric nôž sharpener, kapela ostrenie stroj, textílie, rotačná fréza čepeľ sharpener, diamond nohavice, trochu diamond, Elektrické Kosačky.

  • Druh: Na ceruzky

Súvisiace produkty