5 Pin ON/Off Prepínač S LED Light 2 Gang Kolískový Spínač Panel Elektroinštalácie Postroj Prepnite Ovládací Panel Interiéru Súčiastok Pre automobilový ATV, UTV
5 Pin ON/Off Prepínač S LED Light 2 Gang Kolískový Spínač Panel Elektroinštalácie Postroj Prepnite Ovládací Panel Interiéru Súčiastok Pre automobilový ATV, UTV
Sku: g101639
(1 Recenzie)
Novinka

€8.06 €10.34

Popis:

Vitajte v našom obchode!

Podporujeme Dropshipping!

Funkcie: 5 Pin SPST Dizajn - 5 Pin na-off Kolískový Spínač je SPST navrhnuté (Jeden pól jedného hodu) prepínač, je dodávaný s predinštalovaným-káblové rozvody postroj, jednoduchý na inštaláciu, môžete ľahko zapnúť/vypnúť svetlá. Cool Osvetlené Vzhľad - povrch krytu je zefektívniť zaoblený dizajn s laser-leptané vzory na to. Vstavané LED svetlo, vyžaruje jemné svetlo, prenikajúce povrchu kryt na osvetľuje vzory, nie je potrebné fumble spínača v tme už. Robustný Životnosť - Vyrobené z posilniť plastové a dobre vodivé kolíky a všetky vzory sú laserové leptané priamo na prepínač povrchu zabezpečiť dlhodobú trvanlivosť. Komplexná Ochrana - Chráni panel z viac-kúrenie, viac-bežné, v priebehu nabíjania a skratu. IP65 vodeodolný, nie je potrebné sa obávať vody, keď v čln alebo loď. Široké Uplatnenie - Standard 5 Pin prepínač, s menovitým výkonom 20amp/12V a 10amp/24V, ideálny pre ovládanie Osvetlenia Led Panel, Led Pracovné Svetlá, Hmlové Svetlomety, Svetlomety, zadné svetlá a Pomocné Svietidlá, atď. Bežne používané na auto, motocykel, SUV, ATV, UTV, loď, námorné, lode, jachty a ostatné vozidlá. Špecifikácia: Materiál: Hliník+ ABS+ metal LED Farba: Modrá, Červená, Zelená Prepínače k Dispozícii: 2 Gang Hodnotenie: DC 12V 20A, 24V 10A Kolískový Spínač: 2 životnosť: 10000-krát Vodotesný: IP66 Napätie: 12V~24V Balík v cene: 1 x Prepnúť Panel

1 x Nálepky 4 x Skrutky

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.

Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je veľmi dôležitá.

2.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

3.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Takže prosím, kontaktujte nás na prípadné problémy.Ďakujeme!

Štítky: led panel svetlo daliho, prepínač pre motocykel, panel kolískový spínač, rocker usb, 24vdc, aby 120vac invertor, mini prepínač prepnúť, 8 gang morských prepnúť panel, smd prepnite prepínač, 12v kolískový spínač, Prepínač.

  • Špeciálne Funkcie: Ochrana Proti Preťaženiu
  • Rok: 2020
  • Položka Druh: Prepnúť Panel
  • Názov Modelu: 24317
  • Položka Dĺžka: 7.3cm
  • Druh Materiálu: Vysoká kvalita ABS,Zliatiny
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC
  • Položka Šírka: 6.7cm

Súvisiace produkty