8 Dielna Sada Zliatiny Zinku Kuchynské Nástroje a Gadgets Ice Cream Lopatka lis na Cesnak Otvárač Lobster Krakovacieho činidla a 2 morských Plodov, Vidličky Nastaviť
8 Dielna Sada Zliatiny Zinku Kuchynské Nástroje a Gadgets Ice Cream Lopatka lis na Cesnak Otvárač Lobster Krakovacieho činidla a 2 morských Plodov, Vidličky Nastaviť
Sku: g102123
(0 Recenzie)
Novinka

€51.00

Popis:

Zliatiny zinku Kuchynské Nástroje a Gadgets - Viacúčelové Použitie 8 Dielna Sada pre domácnosť, Kuchyňa a Reštaurácia - Ice Cream Lopatka, Homár Krakovacieho činidla a 2 morských Plodov, Vidličky, lis na Cesnak, Otvárač na konzervy, Škrabka, Pizza Krájač

✅ KAYCROWN jedál až na nový riadok musíte mať mini-aplikácie určené pre tie dobre vybavené kuchyne. Vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny zinku, oni zase kuchyňa prípravka z fuška poteší. Tieto vynikajúce gadgets sú skvelý doplnok na zber a aby každý krok jednoduché. ✅ KOMPLETNÚ SADU 8: Professional alebo home variť, táto sada 8 kuchynské pomôcky vám všetky nástroje, ktoré na doplnenie jedál a aby varenie oveľa jednoduchšie. Sada obsahuje ice cream lopatka, lis na cesnak, otvárač na konzervy, škrabka, pizza krájač, homár krakovacieho činidla a 2 morské plody vidličky. ✅ TRVÁ CELÝ ŽIVOT: najodolnejšie & heavy duty kuchynské pomôcky set na trhu, vyrobené z odolného zliatiny zinku. Aj s každodenné použitie, sú navrhnuté tak, aby sa ohnúť, ako sú plastové nádoby, nezlomí ako drevené kuchynské náradie, a nie korózii ako iné kovové náčinie. ✅ Ergonomické rukoväte zaručujú pohodlné bezpečné uchopenie, všetky tieto kuchynské pomôcky funkcie, závesný otvor na konci rukoväte pre jednoduché uskladnenie.

BestUtensils Zliatiny Zinku Kuchynské Nástroje A Pomôcky, 8 Dielna Sada

100% ŤAŽKÝCH ZLIATINY ZINKU

Špecifikácia:

Package & Rozmery :

❤️ 1* zmrzlina Kopček:19 x 4,5 cm (165g) ❤️ 1* zmrzlina Kopček:7-1/2" x 2" (5.8 oz)

❤️1* lis na Cesnak: 18 x 4cm (330g) ❤️1* lis na Cesnak: 7" x 1-1/2" (11.5 oz)

❤️1* Otvárač na konzervy: 18 x 5 cm (325g) ❤️1* Otvárač na konzervy: 7" x 2" (11.5 oz)

❤️1* Škrabka: 17 x 6,5 cm (160 g) ❤️1* Škrabka: 6-1/2" x 2-1/2" (5.6 oz)

❤️1* Pizza Krájač: 19 x 7 cm (s Priemerom Kotúča) (186g) ❤️1* Pizza Krájač: 7-1/2" x 2-3/4" (s Priemerom Kotúča) (6.5 oz)

❤️ 1* Lobster Krakovacieho činidla: 16 x 4cm (230 g) ❤️ 1* Lobster Krakovacieho činidla: 6-1/2" x 1-1/2" (8.1 oz)

❤️ 2* morské Plody, Vidlice: 16 cm (11 g) ❤️ 2* morské Plody, Vidlice: 6-1/4"(0.4 oz)

Popis:

★ Morských plodov, sada obsahuje 2 lobster vidličky a 1 lobster sušienky, esenciálne morské plody vidlice a vybrať set pre stravovanie krab nohy, homár chvosty, ustrice, a orechy.

★ 6-1/4 palca / 16 cm dlhé Dual-purpose, morské plody, vidličky a extra malý kopček a dvoch-tined vidlica jedným druhom konci, na dosiahnutie a máčanie rôzne seafoods alebo použité ako ovocie vidlice.

★ Lis na cesnak: Vstavaný cleaner otvorov hodí dokonale a robí rýchlo pracovať čistenie.

★Ťažkých & food grade zliatiny zinku materiál zaručuje vašu Bezpečnosť Potravín.

★ Všetky časti sú umývateľné v Umývačke riadu.

★ Len blade pizza krájač a 2 vidličky sú vyrobené z potravinársky Nehrdzavejúcej Ocele.

Štítky: ľadové gule maker stlačte, nôž s lyžicou, muži zmrzliny, dlaždice gadgets, pan pizza, stlačte stroj na pizzu, krakovanie matica, set kuchyne, drvič cesnak, ice stlačte.

  • Názov Značky: kaycrown
  • Číslo Modelu: KAYCROWNZC01
  • Certifikácia: SGS
  • Druh: Pizza Nástroje
  • Materiál: Vysoká kvalita a potravinársky Zliatiny Zinku
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Pizza Nástroje Typ: Pizza Rezačky & Kolesá
  • Package: 8 dielna sada

Súvisiace produkty