Nehrdzavejúca Oceľ Merací Šálok a Lyžičiek Sada 13 Ks 7 Stohovateľné odmerky 6 Hniezdenie Meranie Lyžice
Nehrdzavejúca Oceľ Merací Šálok a Lyžičiek Sada 13 Ks 7 Stohovateľné odmerky 6 Hniezdenie Meranie Lyžice
Sku: g102255
(1 Recenzie)
Novinka

€20.90 €24.88

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } prvotriednej Kvality:Bezpečnosť a ochranu zdravia, silnú odolnosť voči korózii a vyššiu tvrdosť.

Ľahko sa Čistí: Hladký povrch uľahčuje čistenie, kvality potravín triedy z nehrdzavejúcej ocele, aby sa to v umývačke. Odmerky alebo lyžice sú ideálnou veľkosťou, vnáranie do seba pre jednoduché uskladnenie v každom zásuvky alebo skrinku, čím sa ušetrí miesto. Tieto merania lyžice a poháre sú pohodlne pripojený malý krúžok, ktorý pomáha udržať lyžice alebo poháre úhľadne spolu ako set po denne pečení alebo varení, nedošlo k strate.

Výtvarné Spracovanie: meranie šálok a lyžičiek sú leštené hladko, s hladké hrany, jemné strane pocit a silné kovové textúry. Meranie lyžica a meranie pohár prijať jeden kus lištu proces bez zvárania bodov, ktoré je robustné a odolné. Jasné meranie plesne je integrally tvoril, každý lyžice a šálka sú ryté s zodpovedajúce schopnosti plniť rôzne varenie a pečenie potreby.

Praktický Dizajn: One-piece integrovaná (bez zvarov) dizajn z nehrdzavejúcej ocele udržať to robustný, aj nemotorný prstov držať tesný tým, ploché a široké rukoväť. Sada 6 meranie lyžice, šikovne navrhnutý tak, aby sa zmestili do malých korenie a byliny kontajnery, nádoby pre ľahké naberanie a meranie, ušetriť čas a vzácne korenie. Ergonomický dizajn a ploché dno dizajnu, aby ich jednoduché použitie a zabezpečiť väčšiu presnosť merania každý čas. Hladký hrana eliminovať obavy z ruky zranených.

Presné Meranie: Náš profesionálny potravín triedy z nehrdzavejúcej ocele odmerky a lyžice sú trvalo vyrytým jasné a ľahko čitateľné NÁS Metrické merania, ktoré sa nikdy rub mimo alebo odtieňa. Môžete určiť presnú sumu jasne pre suché a tekuté prísady, presné zložka meranie robí všetky rozdiely malé, takže si môžete byť istí, váš recept bude ideálne každý čas. Môžete merať všetko tým, že tieto meracie zostavy: práškové, tekuté, fazuľa,granule, atď.

farba:Strieborná

Materiál:nehrdzavejúca oceľ

Obsah Balenia:

6 x odmernú lyžičku

7 x Meranie pohár

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Robíme žiadna záruka, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: slnečné plachty jednotky 2x3, tričko neopre, s3 prijatie, winder alexa, vietor zbrane, navíjanie knihy, tira led ip, sleaping posteľ, veterný mlyn er6.

  • Materiál: Kov
  • Funkcia: Súbor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Počet Pc: 6Pc/Set
  • Špecifikácia: as show

Súvisiace produkty