ÚDAJE ŽABA Mužov Multifunkčné Crossbody Skladovanie Vrecko pre Nintendo Prepínač Nepremokavé Cestovná Taška cez Rameno Prenosný Digitálny Hrudníka Taška
ÚDAJE ŽABA Mužov Multifunkčné Crossbody Skladovanie Vrecko pre Nintendo Prepínač Nepremokavé Cestovná Taška cez Rameno Prenosný Digitálny Hrudníka Taška
Sku: g102303
(5 Recenzie)
Novinka

€10.64 €20.46

Popis:

Bezdrôtový USB/Typ-C Bluetooth Adaptér Pre Nintendo Prepínač/PS4/PC

Výrobok je kompatibilný s vypínačom / Prepnúť Lite Hosť, PS4 Hosť (s adaptérom), PC (s adaptérom).Vložiť tento vysielač do USB portu PC hosť, plug and play.Podpora hlasový chat v hre, konektor 3,5 mm mikrofón do 3,5 mm hlas frekvencia otvoru hosť realizovať mikrofón hovoru funkcia.

Bluetooth Bezdrôtový Ovládač Pre Nintend Prepínač

ÚDAJE ŽABA vyvinutých, najnovšie bezdrôtové pripojenie Bluetooth radič, vhodné pre Nintendo prepínač / PC / TV BOX / PS3. Ak chcete začať hrať, "Melee" alebo akékoľvek Smash hry, potom je to dobrá voľba!

Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Pre Nintendo Prepínač

S dovážané materiály, sklo má vysokú rovinnosti a dobrú priepustnosť svetla!9H vysokú tvrdosť môže účinne odolávať poškriabaniu spôsobené ostré predmety na obrazovke trenie povrchu! Lepší pocit, než pôvodný obrazovke!Dlhý čas používať, oči nie ľahko únave, lepšie chrániť zrak.

Funkčné Nepremokavé Cestovné Púzdro Pre Nintendo Prepínač

Toto anti-theft ramenní taška je vyrobená z high-density Oxford tkanina, vode a opotrebovaniu. Vetranie a dekompresie výkon systému, odvod tepla, vetranie, šok absorpcie. Účtovná veľké zaťaženie je viac pohodlné a môže zmierniť tlak na ramene. Zabezpečiť dostatočné odpruženie pohodlie pre vaše chrbát.

Multi-účel Úložného Priestoru

veľká-kapacita hlavné vrecko, vrecko na zips, vnútorné našité vrecko, vzadu vrecko na zips, ramenný popruh karty vrecko, bočné vrecká, pohodlné a bezpečné skladovanie drobných predmetov Veľkú kapacitu, môže splniť vaše storage potreby.

Praktické a Bezpečné

Hlavný priestor anti-theft batoh je navrhnutý so zipsom, ktoré je vhodné pre zamknutie cennosti. Tento obchod batoh má neviditeľný anti-theft vrecko na zadnej strane ochrániť váš tovar pred krádežou.

Multi-function

Tento obchod batoh má neviditeľný anti-theft vrecko na zadnej strane ochrániť váš tovar pred krádežou. Módne, neutrálne a efektívne. Môžu byť použité v programe messenger taška / messenger taška / voľný batoh / taška cez rameno /hrudníka taška / cestovná taška / práci alebo v business taška, vhodná pre kancelárie, školy, outdoor, obchodných a iných príležitostiach.

Vysoká Kvalita Cestovná Taška

Nepremokavé cestovné crossbody hrudníka taška pack je veľmi vhodný pre pasy, vstupnej karty a pod., môžu byť uchovávané v bezpečí, ale ľahko ovládateľný. Nabíjanie pomocou pripojenia USB port design, zabudovaný USB dátový kábel (bez prúdu banky), môžete ľahko nabíjať telefón.

Dobrá Kvalita a Dobré Služby

Milí priatelia! Veľká vďaka za návštevu nášho obchodu. Vzhľadom na existujúce prieťahy s globálnymi expresné doručenie, že nie je možné dodať v požadovanom čase. Dodacia lehota je o 35-90 dní. V poradí nie oneskorenie dodania vášho balíčka pre dlhú dobu, odporúčame vám vybrať Golstroj.sk je za štandardné dodanie. Doručenie do väčšiny krajín trvá 7-25 dní! Údaje Žaba tak, že dostanete vaše balíky rýchlejšie, dôrazne odporúčame, aby ste si vybrať Golstroj.sk štandardná doprava! Rýchle vrátenie bude dať ak je platforma sľúbené dodacie lehoty! Vyberte si Golstroj.sk štandardná doprava, môžete využiť: Iba naše výrobky majú voľný návrat logo, a týchto osem krajín môžete získať zadarmo vracia bez dôvodu.

4K Video, Herné Konzoly Podpora PS1/GBA

Otvorte Linux zdrojový kód systému, s 32GB / 64GB kartu, vstavaný 3000 + / 10000 + hry. Ruskí hráči môžu tiež vybrať 2000+ čisto ruská hra zápasy.Podporuje hráčov na hľadanie hier, podporuje hráči prispôsobiť obľúbené hry, a môžete hrať a stiahnuť hry podľa seba. Dovoľte si byť intímne s rodinou, priateľmi a deťmi a cítiť kúzlo hry!

Prenosný Pevný Ochranný Skladovanie Prípade Pre Nintendo Prepínač

Malé rozmery a veľký priestor sú navrhnuté tak, aby vyhovovali regulátory a iné súvisiace príslušenstvo. To môže odolať poškodeniu prepnúť regulátor v dôsledku vonkajších vyššej moci. Najdôležitejšia vec je, že je shockproof a nepremokavé funkcie!

Bezdrôtové Retro Rodinné Video Herný Ovládač

Je vylepšená verzia dizajn robí dva gamepads vzhľad stručnejšie a veľkorysý, dáva retro pocit. Ak chcete hrať klasické hry so svojimi priateľmi alebo rodinou, prosím, vyberte si ho! To môže splniť vaše požiadavky!

7 V 1 je Nahradenie 3D Analógový Ovládač Palec Stick Pre Nintend Prepínač Radosť Con Radič

Štítky: itiwit vodotesný vak, nintendo prepínač controlers, rcm prípravok nintendo prepínač, herný notebook, ovládanie nintend prepínač, NINTENDO PREPÍNAČ, X03, dátum žaba, veľké crossbody, prípade nintendo prepínač.

  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo
  • Funkcia 4: Hrudník Taška Pack
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné: Prípad Pre nintendo konzoly prepínača
  • Číslo Modelu: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Príslušenstvo: predlžovací kábel usb
  • Štýl: Pánske Crossbody Taška
  • Nintendo Model: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Názov Značky: ÚDAJE ŽABA
  • Kompatibilné 1: Cestovná taška Na NS herné konzoly
  • Funkcia 1: Prenosné Cestovné Puzdro Pre Nintend Prepínač
  • funkcia 3: Príslušenstvo Pre NS Herné Konzoly
  • Funkcia 2: Anti-theft Shoulde Taška Pre NS Konzoly
  • Funkcia: Funkčné Tašky pre Nintendo Prepínač

Súvisiace produkty