2 x H8 PGJ19-1 12V 6000K 100W Super Biele Auto Auto HOD Halogénové Žiarovky Lampy Žiarovky Svetlometu
2 x H8 PGJ19-1 12V 6000K 100W Super Biele Auto Auto HOD Halogénové Žiarovky Lampy Žiarovky Svetlometu
Sku: g102331
(0 Recenzie)
Novinka

€3.99 €4.24

Popis:

2 x H8 PGJ19-1 12V 6000K 100W Super Biele Auto Auto HOD Halogénové Žiarovky Lampy Žiarovky Svetlometu

Čo je HOD? HOD je nový štýl žiarovka pre osvetlenie vozidla. To je žiarovka plnené xenónovým plynom nahradiť bežné halogénové žiarovky. Xenon plynom robí žiarovka dlhšiu životnosť a oveľa jasnejšie. HOD je druh tvar lampy, ktoré zodpovedá tradičné vlastnosti lampy. To výrazne zlepšuje kondenzácii osvetlenie. Olivový tvar tela je oveľa väčšie ako valcovitého tvaru Halogénové lampy, ktoré lepšie vyhovuje obehu je potrebné rozvíjať vysokú teplotu farieb a tvrdé svetlo. Okrem toho, HOD svetlo vlastní super penetračná schopnosť s full-denné svietenie, ktoré môžu poskytnúť lepšie videnie efekt bez ohľadu na to, v daždivých alebo zasnežené dni, deň, čas a nočný čas. HOD je náhradou za HID, pretože H. I. D môžu byť upravené na vysoký jas, ale Svetelný tok je nízky a slabé zaostrenie na intenzite. Ako výsledok ovplyvniť výhľad vodiča a opak ovládač, ktorý nie je v súlade bezpečnostné požiadavky

Vlastnosti: 100% fit pôvodného vozňa (HID bude mať môže autobus problém) Nová technológia robí HOD žiarovky 3 krát jasnejšie ako halogénové žiarovky Má tú výhodu, vysoký svetelný tok, vysoká svietivosť, dlhá životnosť, nízka spotreba paliva Dobré zamerať sa intenzita a dlhé vzdialenosti osvetľovanie Zvyšuje Viditeľnosť v Noci Čas Bezpečné a Jednoduché wa Poskytuje jasnejší pohľad na vodiča, ale nemá vplyv na opačnej ovládač, ktoré sú v súlade motorových vozidiel bezpečnostné požiadavky Všetkých poveternostných osvetlenie, ktoré schopný odolať prší, sneží, deň a noc a dosahovať lepšie zobrazenie prostredia na ovládač, Nízka spotreba elektrickej energie a dlhá životnosť Nie je potrebné pracovať s balastu, len plug and play, nie je potrebné znížiť vodičov. Namiesto HID (v Krajinách, ktoré UKRÝVALI nebolo dovolené inštalovať)

Špecifikácie: Žiarovka Typ:H8 Base:PGJ19-1) Farebná Teplota: O 6000k Svetlo, Farba:Super White Pracovné Napätie: 12V Lúmenov: 2300 Výkon: 100W Aplikácie: Auto Svetlometu Záruka: Nad 350 hodín(Bežné Použitie)

Balenie Obsahuje: 2 x H8 HOD Super Biele Žiarovky Svetlometu 1 x Maloobchodné Námestie Plastové balenie Box

Štítky: h11 žltá, h8, žiarovky halogénové h11, h8 halogénové, žiarovka hir2, h11 halogénové lampy, 55w h11, h9 halogénové, h11, 9005 halogénové.

  • Názov Značky: ESNVEH
  • Model Auta: Všetky Modely Áut s H8 Zásuvky
  • Príkon: 100W

Súvisiace produkty