Metallographic rezací stroj Metallographic inlaying stroj
Metallographic rezací stroj Metallographic inlaying stroj
Sku: g102757
(1 Recenzie)
Novinka

€324.82

Popis:

Metallographic vzorky rezací stroj

podrobnosti :

Q-2 metallographic vzorky rezací stroj (ďalej len rezací stroj) používa vysokorýchlostné rotujúce list brúsne koliesko zachytiť metallographic vzoriek. To je široko používaný v metallographic laboratórií na rezanie rôznych kovových materiálov. Pretože stroj je vybavený chladiacim zariadením, používa sa na take away teplo počas rezania, a tak sa vyhnúť predohrev vzorky a zmena jeho metallographic štruktúry. Meno: Q-2 typ metallographic vzorky rezací stroj Napájanie 380V, 50HZ otáčky Vretena 2800r/min veľkosť Kolies 250x2x32mm Maximálna rezná priemer Φ35mm Rezanie moc 1.1 kw Hmotnosť 60cm Rozmery 395x415x360mm detaily :

Q-2A metallographic vzorky rezací stroj je prvý z metallographic vzoriek. Tento stroj prijíma vysokorýchlostné rotujúce list-enhanced brúsne koliesko na zachytenie vzorky. V poradí nie horieť štruktúra vzorky počas rezania, stroj je vybavený chladiaci systém. To je široko používaný v metallographic laboratórium na rezanie rôznych metallographic vzoriek. Tento stroj je veľmi výhodné pre prevádzku, použitie a údržbu, a je vynikajúci na podobné domáce výrobky. Meno: Q-2A typ metallographic vzorky rezací stroj Maximálna rezná plocha 50x50mm Brúsne koliesko špecifikácie 300x2x32mm Rýchlosť 2800r/min Motor Y90L-2, 2.2 kW, 380V, 50Hz Čistá hmotnosť 70 kg

XQ-2B príručka Φ22 30 45mm metallographic vložkou stroj

popis produktu

Na metallographic vzorky vložkou stroj (ďalej len " vložkou stroj) je vhodný pre stlačením thermosetting plastov na drobné metallographic vzoriek, ktoré nie sú plastové a ťažké zvládnuť. Po tvárnenie, vzorka sa môže ľahko leštené a leštené, a to je tiež prispieva k mikroštruktúra merania podľa metallographic mikroskopom.

Prehľad štrukturálnych funkcie

Montážny stroj môže spoľahlivo fungovať za týchto podmienok:

Nadmorská výška nepresahuje 1000 metrov;

Teplota okolitého média nepresahuje +40 stupňov Celzia a nespadá pod -10 stupňov Celzia;

Relatívna vlhkosť vzduchu nie je viac ako 85% (pri teplote 20 stupňov Celzia);

Nie je zrejmé, vibráciám a otrasom;

Nie je vodivý prach, výbušný plyn, alebo korozívnych plynov, ktoré môžu vážne poškodiť kovov a izolácie.

Tento stroj je mechanické inlaying stroj. To otáča vonkajšej strane kolesa stroja. Pár kužeľové ozubené kolesá poháňa vnútorné skrutky prút, aby nižšej formy z lisovaných vzoriek sa pohybovať hore a dole v pevnej formy rukáv. Termálne plastu a inkrustované vzorky sú testované vzorky je tvarované za vykurovanie. Formovanie tlak v prípravu vzorky proces sa automaticky kompenzované jar stanovená v kolektívnej a tlak vzorky stlačením môže byť indikované signálneho svetla.

technické parameter

Vzor stlačením špecifikácia: Ø22×15 mm; Ø30×15 mm; Ø45×18 mm

Ohrievač špecifikácie: 650W 220V

Teplota rozsah nastavenia: 100-180℃

Ovládanie napájanie: napätie fluktuácia je nie viac ako ±15%, 220V, 50Hz

Rozmery: 330X260X420mm

Čistá hmotnosť: 33Kg

Semi-automatické mechanické metallographic vkladanie stroj, rotujúce vonkajšej strane kolesa stroja, cez pár kužeľové ozubené kolesá riadiť vnútorné skrutky prút, aby nižšej formy z lisovaných vzoriek sa pohybovať hore a dole v oceľové formy rukáv, skúška tepelnej plastu a vložené vzorky vzorky je tvarované za vykurovanie. Formovanie tlak v prípravu vzorky proces sa automaticky kompenzované jar stanovená v tele, a stlačením tlak vzorky môže byť indikované signálneho svetla.

Na inlaying stroj je vybavený digitálnym displejom termostat, ktorý si uvedomuje, real-time zobrazenie teploty a self-nastavenie teploty a je vybavený časovač, čím si uvedomil, semi-automatická príprava vzorky a výrazne zlepšenie efektivity práce. Vzorky času na prípravu je 8-10 minút každý čas, a ideálne vzorky, ktorá je hladké ako zrkadlo je možné získať.

Tak, aby mohli pracovať viac bezpečne, stroj je vybavený bezpečnostným ochranný kryt a osemboká gombík pre pohodlnejšiu prácu.

O spôsobe platby:

1) akceptujeme TT (Alipay z Western Union). Všetky hlavné kreditné karty môže byť prijatý cez bezpečné platobné procesor escow.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od zadania objednávky.

3) Ak nemožno pozrite sa ihneď po dražbe, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

O prepravu otázky:

1. Globálne prepravu. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

Štítky: obriezka čipky, led microscop, 5ml jar, dragees obriezka, japonský obriezka, microscop, malý sprej, vzorka vône, kamera pre microscop, db9 rj45.

  • Číslo Modelu: QG-2
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Použitie výrobku: Metallographic vzorky rezanie
  • Prehľad Rozmer: 395x415x360 (mm)
  • Spracovanie prispôsobenie: no
  • Hmotnosť: 60 (kg)
  • Certifikácia: CE
  • Špecifikácie: Q-2
  • Druh: Metallographic Rezací Stroj
  • Model: QG-2

Súvisiace produkty