FeiyuTech Úradný Odkaz Diaľkové Ovládanie pre AK2000S,AK4500 Ručné Gimbals Smartphone Stabilizátor Feiyu
FeiyuTech Úradný Odkaz Diaľkové Ovládanie pre AK2000S,AK4500 Ručné Gimbals Smartphone Stabilizátor Feiyu
Sku: g102986
(2 Recenzie)
Novinka

€110.22 €126.70

Popis:

Odkaz Diaľkové Ovládanie špecifikácia

Štandardné príslušenstvo zoznam: Odkaz Diaľkové Ovládanie*1, Mobilný telefón svorka*1, 1/4 palce závitom adaptér*1, 18650 rechargable batérie*1 Typ c kábel*1

Špecifikácia

Materiál: Kov (hliník, zliatiny) +silica gel Bluetooth modul:BT4.1 Bluetooth ovládanie vzdialenosť:10~15 metrov výdrž Batérie:18 hodín(Závisí na použitie spôsob) nabíjací port:Typ c čas Nabíjania:≥2 hodiny kapacita Batérie:2200mAh,rechargable Napätie:3,7 V Batéria power:8.14 WH šírka kompatibilný mobilný telefón:55~84(Pre prenos Obrazu a monitora pri práci s telefónom a APLIKÁCIA fotoaparát) Čistá Hmotnosť:271g(vrátane batérie)

Hlavné Funkcie

★ Prejdite na Somatosensory režim kedykoľvek a sledovať vaše pohyby bez kontaktovať gimbal. ★ Pohodlné použitie ako hlavné telo gimbal, priamo ovládať gimbal a fotoaparát. ★ Jasné pracovných štátu na displeji ak chcete jednoducho skontrolovať ich ★ So multifunkčný gombík, môžete ovládať zameriavajú s externými zameriavajú výstroj ★ Nastaviť vzdialené pripojenie a odpojenie Bluetooth, ovládanie citlivosti a kalibrácia, ★ Všeobecné dva 1/4 palce rozšírenie prístavu s štandardné príslušenstvo(telefón svorka)pre prenos obrazu a monitor. ★ Super-dlhá pracovná doba až 18Hours na celý deň používania.

Prepravná Metóda: Sme zvyčajne poslať gimbal DHL/EMS/Fedex a poslať príslušenstvo podľa POSTNL líšiť od inej krajine. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás. Prepravné Náklady: Pri zadaní objednávky, môžete vidieť expedičný cenu vašej objednávky. Ale vzdialenosť oblasti poplatok nie je zahrnutý v lodné náklady. Ak je vaša adresa patria do vzdialenosti oblasti, mali by ste zaplatiť za vzdialenosť oblasti poplatky. Alebo nemôžeme poslať ju. Balenie Čas: Po zaplatení objednávky je dokončená, zabezpečíme balenie a poslať balík do 7 dní. Dodacia lehota: Zvyčajne to trvá asi 7-10 dní pre vás získať parcely, ak je lode, DHL alebo Fedex. Ale nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetky medzinárodné zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách. Colný Poplatok: cena položky a prepravné náklady nie sú zahrnuté žiadne dovozné dane. Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Ak potrebujete zúčtovania colná faktúra, prosím, kontaktujte nás. Návrat: 1.Neprijímame žiadne vrátiť bez akéhokoľvek chat a dôvodov. 2.Ak kupujúci chce vrátiť tovar, kupujúci by mal uistite sa, že položka je v pôvodnom stave(Do jedného týždňa). 3.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vrátil, musí kupujúci byť zodpovedná za poškodenie, alebo stratu a neposkytneme vám vrátime plnú sumu. 4.Kupujúci bude zodpovedný za prepravné poplatky vrátiť položku. Záruka: 1.Jeden rok záruka. (Predmet logistika doručenia čase do jedného roka) 2.Ak sa výrobky môžu nefunguje a to nie je spôsobené ľudským poškodenie / poškodenie / voda, môže kupujúci kontaktovať predávajúceho žiadať vrátiť na opravu. Predávajúci sa zaväzuje prepravné náklady . 3.Ak sa výrobky môžu nefunguje a je to spôsobené ľudským poškodenie / poškodenie / voda, kupujúci musieť zaplatiť všetky náklady, vrátane nákladov na údržbu a prepravné náklady. Pripomienky: 1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím zanechať pozitívne a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: feiyutech g5, feiyutech g6, feiyu g6, ak2000 feiyutech, stabil pre telefón, vesmír gimbal protiváhu, FEIYUTECH, feiyutech vrecku, g5 feiyutech diaľkové, postupujte podľa weebill.

  • Gimbal Príslušenstvo Typ: Gimbal Radič
  • Hmotnosť (g): 0,8 KG
  • Kompatibilný Model Gimbal: AK2000S AK4500 gimbal a smartphone
  • Názov Značky: FEIYUTECH
  • Kompatibilné Gimbal Značky: FEIYUTECH
  • Package: Áno
  • Číslo Modelu: Odkaz Na Diaľkové Ovládanie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty