Spúšť Pištole Striekacie Rukoväť Diely na Záhrade Burinu prípravky na Kontrolu Škodcov Postrekovač Príslušenstvo Poľnohospodárstvo Lesníctvo Domov Spravovať Nástroje
Spúšť Pištole Striekacie Rukoväť Diely na Záhrade Burinu prípravky na Kontrolu Škodcov Postrekovač Príslušenstvo Poľnohospodárstvo Lesníctvo Domov Spravovať Nástroje
Sku: g103075
(1 Recenzie)
Novinka

€9.61 €12.01

Popis:

Funkcie:

ROZŠÍRENÉ MATERIÁL: Pevné Brass zbraň telo a Adjustabler tryska, vyrobené zo 100% kov Mosadz postavený, hrdzi a korózii odolný, odolný a silný.

NASTAVITEĽNÉ SPREJ VZOR: Flexibilné a nastaviteľný prietok vody sa pohybuje od jemnej hmly , stredne sprej alebo jet stream otáčaním hlavy hadice postrekovač zľava doprava. (Poznámka: bez elektriny a žiadna sila, tlak, závisí na vašom tlaku vody, žiadne extra tlak.)

ŠIROKÝ ROZSAH POUŽITIA: vysokotlaková pištoľ rukoväť postrekovač vo viacerých Striekanie Režimy pre umývanie auta, zalievanie rastlín a kvetov vo vašej záhrady a trávnika, čistenie chodníka/vozovky, čistenie podlahy/balkón/sklo a kdekoľvek, ktoré sa nemôžete dostať blízko, dokonca môže byť použitý pre vaše zvieratá a psy' sprchovacím kútom, plniť rôzne potreby pre zalievanie a čistenie, užiť si zábavu s pranie,čistenie a zalievanie.

Package:

1 ks Spúšť Pištole Striekacie

SHIPPMENT

1.Všetky výrobky, ktoré budú zabalené v profesionálnej úrovni

2.Pošleme na svoje pozemky, do 7 pracovných dní po platba potvrdená.

3.Nie sme zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

ZÁRUKA

1.Jeden rok záruku na všetky naše produkty a všetci budú testované aj prísne pred odoslaním.

2.Ak nie ste spokojní, keď ste zobraziť produkty, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.

Spätná VÄZBA

1.Ak ste spokojný s našim výrobkom a survice,prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star review;

2.Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akýkoľvek iný problém,kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu a my vám riešenie problému okamžite.

Štítky: brúska bylina, bicykel nástroje dreva, postrekovač, elektrické burín postrekovač, Záhradný postrekovač, jarné spustenie postrekovač, ručný postrekovač, brúska burín, 2 burinám, prilba s oka.

  • Kovové Typ: Mosadz
  • Postrekovač, Typ: Spúšť
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty