Európsky Štýl Dvojité Obliečka Na Vankúš Zime Teplý Flanel Zahustiť Farbou Čipky Coral Fleece Vankúš Dospelých Dlho Obliečok
Európsky Štýl Dvojité Obliečka Na Vankúš Zime Teplý Flanel Zahustiť Farbou Čipky Coral Fleece Vankúš Dospelých Dlho Obliečok
Sku: g103100
(0 Recenzie)
Novinka

€13.37 €20.89

Popis:

Európsky Štýl Dvojité Obliečka Na Vankúš Zime Teplý Flanel Zahustiť Farbou Čipky Coral Fleece Vankúš Dospelých Dlho Obliečok

Položka Popis: Materiál:Flanel. Veľkosť: 48x120cm(19.2"x48") / 48x150cm(19.2"x60")/48x180cm(19.2"x72") Balík v cene: 1 x obliečka na Vankúš (nemusia zahŕňať vankúš core). Funkcie: 1. Mäkké a jemné flanelové textílie, kože-šetrné a pohodlné nosenie, odolný a trvanlivý. 2. Neviditeľný zips, elegantný a ľahko rozobrať a umyť. 3. Č obaľovanie, žiadne zmrštenie, žiadne podráždenie, trvanlivé. 4. Vhodné pre 120x47/150x47/180x47cm vankúš core, ak chcete, veľmi nadýchané a plný efekt, môžete si vybrať vankúš jadro, ktoré je 3-5 cm väčšia ako vankúš. Návod na použitie: 1. Ak to mizne trochu pri prvom praní a trochu úlety na vode je normálne. 2. Ak zistíte, extra závit na obliečka na vankúš, len prestaň s nožnicami, že to nebude mať vplyv na používanie. Umývanie Tipy: Umyte pod 40°C, nepoužívajte bielidlá, zavesiť na suché, nie železa, nie dlho namáčanie. Poznámka: vankúš core nie je súčasťou dodávky. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Pretože ruky opatrenie, tam je 2-3 cm chyba na vankúš.To je normálne. Prosím vedieť. Platba 1.Golstroj.sk Podporuje Visa , Boleto , MasterCard , Maestro Debetnej Karty ,Western Union , Webmoney , QIWI a bankovým Prevodom Prostredníctvom Bánk.

2.Ak máte akékoľvek otázky o platbu, Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Doprava 1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané podľa Golstroj.sk Štandardná Doprava , Čína Príspevok Air Mail , Golstroj.sk Premium Doprava , ePacket , dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní. 5.Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: UPS , DHL , Fedex , TNT , DEPX , EMS . Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Spätná väzba 1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: vankúš žltá, dlho vankúš, 90 cm, vankúš, horčica vankúš, vankúš dlhé, operadlo posteľ, vankúš, , hnedý povlak na vankúš, flanelové obliečka na vankúš, orange obliečka na vankúš, kreslo egg.

  • Materiál: Flanelové
  • Názov Značky: DOBOXUAN
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Vzor Typ: Pevné
  • Technics: Tkané
  • Použitie: Stoličky
  • Číslo Modelu: JX-PP040
  • Veľkosť: 48x120cm(19.2"x48")/48x150cm(19.2"x60")/48x180cm(19.2"x72")
  • Package Zahrnuté: 1xPillowcase(Č. NÁPLŇ)
  • Súbor Typ: No
  • Štýl: Obyčajný
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • vzor: Hrnuli

Súvisiace produkty