Univerzálny Auto Zrkadlo Anti-glare Auto Spätné Zrkadlo Interiéru prísavky Modré Zrkadlo Auto Príslušenstvo Pre Auto Truck
Univerzálny Auto Zrkadlo Anti-glare Auto Spätné Zrkadlo Interiéru prísavky Modré Zrkadlo Auto Príslušenstvo Pre Auto Truck
Sku: g10317
(1 Recenzie)
Novinka

€9.06 €11.05

Popis:

Popis: 1. Jasné, Zrkadlový Efekt: V aby ste sa vyhli dopravným nehodám, toto spätné zrkadlo používa jasné, anti-glare modrá film. Dokonalý Obraz bez skreslenia. Anti-glare a odmietol oslňujúci.

2. Širšie videnie: Tento spätné zrkadlo má 360-stupňový uhol nastaviteľný. Širšie zrkadlový odraz okolia kvôli kratšie podporné rameno.

3. Super Silný Sací: S super sacie, spätné zrkadlo môže niesť o 10 kg gravitácie. Na bulík je stabilný, anti-sklzu a nie je ľahké spadnúť, ktorý sa opakovane a veľmi trvanlivé.

4. Široký Používa: auto spätné zrkadlo je vhodný pre väčšinu dopravy, ako sú autá, vozidlá, SUV, nákladné automobily a lode rozšíriť viditeľnosť a eliminovať slepá miesta pre bezpečnejšiu jazdu.

5. Jednoduchá Inštalácia: Na aute spätné zrkadlo môže byť ľahko pripevnený na akýkoľvek čistý, hladký a neporézny čelné sklo. Jednoduchá inštalácia sami do 2 min. Upraviť univerzálny loptu a utiahnite maticu získať čo najlepší výhľad.

Funkcie:

Univerzálny matica base, sa môže otáčať o 360°;

Na 1200R zakrivené plochy rozširuje zorné pole, videnie, odstraňuje slepé škvrny, takže môžete vidieť, za zadné okno a zadné riadok.

Modrý zrkadlový povrch má anti-glare účinok. Keď sa svetlomety svetlá, svetlo, nebude tak oslňujúci, a je jazda bezpečnejšia.

Zrkadlový povrch prijíma anti-splash liečba, ktorá uľahčuje riadenie bezpečnejšie.

O 7 cm priemer prísavky prichádza s vrstvou silikónu viskóza na spodnej vrstvy, ktorá ponúka sací a stickness.

Môže otáčať o 360°.

Špecifikácie:

Meno: Anti-glare Zakrivené Spätné Zrkadlo

Farby: Modré Zrkadlo

Veľkosť: cca 22*6,5 cm/8.66*2.56 v

Materiál: plast + sklo

Balenie Zoznam:

1*Auto Spätné zrkadlo

Štítky: spätné zrkadlo, proti oslneniu zrkadlo, policajt svetlá spätné zrkadlo, auto spätné zrkadlo odrážajúce, foto zrkadlá, blind spot zrkadlo truck, auto make-up zrkadlo, modré šaty ženy, auto vnútorné zrkadlo, auto prispôsobenie príslušenstvo.

  • Rok: 2020
  • Položka Dĺžka: 22cm
  • Druh Materiálu: Plast + Sklo
  • Položka Výška: 0.0inch
  • Položka Hmotnosť: 200g
  • Názov Značky: vvcesidot
  • Položka Šírka: 6.5cm
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Špeciálne Funkcie: Anti-glare Univerzálny

Súvisiace produkty