Deň matiek cukru, pečiatky, papier Prevodom Chocolate List Na Tortu Dekorácie,DIY darček pre mamu,Kuchyňa Pečenie zdobenie Nástroje
Deň matiek cukru, pečiatky, papier Prevodom Chocolate List Na Tortu Dekorácie,DIY darček pre mamu,Kuchyňa Pečenie zdobenie Nástroje
Sku: g103197
(0 Recenzie)
Novinka

€6.38

Popis:

1.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát.

2.Ak po uplynutí 60 dní ( Brazília 90 dní ) sa vám stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, vrátime.

3.Prosím nenúťte spory v rámci 60days (Brazília 90 dní), je to nepríjemné.Neakceptujeme žiadne spory o č sledovacie číslo.

4.Vzhľadom k našej väčšina výrobkov je svadba/strana výrobky , dátum dodania je veľmi dôležité pre každého, tak prosím potvrďte vašu svadbu/strana, dátum opatrne, ak nemáte viac času, radi by sme vám poradíme vybrať express namiesto čína príspevok , môžete prijímať balík do 5 až 10 dní, ak sa rozhodnete vyjadriť, sme si lacnejšie express pre vás.

Ak chcete uskutočniť objednávku,to znamená, že súhlasíte s vyššie uvedené pokyny. deň matiek cukru, pečiatky, papier Prevodom Chocolate List Na Tortu Dekorácie,DIY darček pre mamu,Kuchyňa Pečenie decoratingTools

Materiál: plast list a cukor prášok veľkosť: A4 veľkosť(20x30cm) Balenie: 1pc/set

Skladovanie: v Suchu,v Pohode,Tesnenia (NIE je v chladničke)

Ako používať pretlačovacie papiere(ako video ukazuje):

1. Zmiešajte cukor a v bielky v malom hrnci.

2. Umiestnite hrniec s zmesi na bain-marie 10 minút, mix raz za čas, kým sa zmes stáva kvapalina a už môžete cítiť cukor obilniny v ňom.

3. Suché spodnej časti malé banku a preniesť zmes do mixéra misy a začať whisking, kým sa stane veľmi hrubé (približne 6-7 minút).

4. Zastaviť mixéra, pridajte práškový cukor a pomaly pokračovať miešania asi 2 viac minút, kým zmes stáva veľmi stabilný.

5. Prenos zmes na pečivo taška, usporiadať Cukru Pečiatka na rúry pan (hrubé stranou hore) a začnite potrubia.

6.Pečieme na najmenej 120 minút pri 80°C (176°F).

7.Vždy s Fanned rúra tepla, kým sa cukor bozky sú suché, dovnútra a von.

8. Raz hotové, vyberieme z rúry a hneď samostatné cukru bozky

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!

Štítky: čokoláda list, kamufláž cukru listov, papier cukru, plastové textúra, koláč, prázdne prevodom chocolate list, kvetinový prenos listov, chocotransfer, lv prevodom chocolate list, tortu prenos listov.

  • Číslo Modelu: Prenášací papier
  • Tortu Nástroje Typ: Prenášací papier
  • Nemravný Obrázok: No
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Papier
  • Druh: Tortu Nástroje
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Certifikácia: SGS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty