ZPDECOR 10yards/veľa 40gram Hot Predaj Kvalitné Farbené 11 Farieb Turecko Chandelle Pierko Boa na Karneval, Výzdoba
ZPDECOR 10yards/veľa 40gram Hot Predaj Kvalitné Farbené 11 Farieb Turecko Chandelle Pierko Boa na Karneval, Výzdoba
Sku: g103271
(0 Recenzie)
Novinka

€12.35

Popis:

pštrosie perie,pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie trim,pštrosie perie výbava pierko, sukne,ružová pštrosie perie trim,pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie trim,ružová pštrosie perie trim,pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie trim,farbené pštrosie perie trim,pštrosie perie trim,veľkoobchod pštrosie perie fringe,pštrosie perie fringe,modrá pštrosie perie fringe,pštrosie perie fringe,

ZPDECOR 2yards/veľa 40gram Hot Predaj Kvalitné Farbené 11 Farieb Turecko Chandelle Pierko Boa na Karneval, Výzdoba

Informácie o výrobku obchodný Názov ZPDECOR Pierko Názov Produktu Turecko Chandelle Pierko Boas Materiál Turecko Pierko Užitočné Party Dekorácie, Svadobné Dekorácie,Kostýmy Hmotnosť 40 g,2 dvore každú Farbu 11 Farieb Farbené Balík 2 Metrov/veľa Obchodný manažér cn1518055001sojt Názov Spoločnosti Yiwu ZP Plavidlá Co.,Ltd Ukladať Webové Stránky Poznámka

Tento odkaz je 40g turecko chandelle pierko boa,Ak potrebujete inú farbu,ešte pred potvrdením objednávky alebo prapare na platbu,prosím, kontaktujte nás(môžete nechať správu alebo kontakt s Obchodom Manager)

Popis výrobku je To 1 množstvo 40 gram 11 farieb chandelle boas v 2 metrov dlhé, Tieto načechraný boas sú vyrobené z malých turecko perie nazýva bytov.Chandelle časti odevu môže byť rez bez odhaľujú ako perie, ktoré sú šité na bavlna kábel. Môžete použiť tieto boas pre costuming, zdobenie, módny doplnok, etapy a divadlo. Veľkoobchod a množstvo zľava je k dispozícii.Vďaka pohľadu.

Tipy:

1,Všetky obrázok produktu boli 100% prijatých v-druh ,všetky práva vyhradené,Ak nájsť partnerov kópiu vyhradené !

2,Všetky pierko boli Strane Vyberte a môže zabezpečiť, že kvalita je A+++ ,použité sadzby 99% ,prosím, kupujúci priateľov pocit, confortable nákupe.

- Pozrite si viac informácií o pricture:

* Obrázok Znázorňujúci *

* CERTIFIKÁT *

1,ZDRAVOTNÉ OSVEDČENIE : USA$50.00

2,ZADYMENIE/DISNFECTION CERTIFIKÁT : USA$50.00

3,ORIGINÁL OSVEDČENIA : USA$50.00

Poznámka:

Ak potrebujete, aby certifikát v svojej objednávky , Kým vaša zaplatené,prosím, kontaktujte nás fristly (môžete sa na nás obrátiť prostredníctvom trademanager alebo nechajte správu na objednávku), a povedzte nám, čo certifikát potrebujete? potom budeme meniť ceny v objednávke,ak everthing boli potvrdené,Napokon prosím ju zaplatiť.ďakujem.

*VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE,*

1, O, Farba:

Všetky peria sú skutočné shootting,Vzhľadom na osvetlenie,zobrazenie alebo iné issure rôznych farieb a šťastný mimo farba problém,prosím prijaté zásielky prednosť.Ak ste veľmi vysoký dopyt po farieb kupujúcich,prosím, kontaktujte nás ešte pred potvrdením objednávky.

2,O kvalite:

Perie sa veľmi líšia v tvare a veľkosti. Všetky tieto perá sú z zachraňovali vtákov. Vtáky sú šťastne sídli spolu vo veľkom letu klietky, tak perie si hral s a žuť ako dobre! Tu by mohol byť drobné nedokonalosti na niektoré z peria.

3,O Využitie:

Perie sú čisté a dezinfikované pripravený na použitie.Môžete použiť tieto perie pre remeslá,orezávanie,party,kostýmy,domáce dekorácie,alebo svadobné dekorácie.

pštrosie perie,pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie trim,pštrosie perie výbava pierko, sukne,ružová pštrosie perie trim,pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie trim,ružová pštrosie perie trim,pštrosie perie výbava,biely pštrosie perie trim,farbené pštrosie perie trim,pštrosie perie trim,veľkoobchod pštrosie perie fringe,pštrosie perie fringe,modrá pštrosie perie fringe,pštrosie perie fringe

Štítky: boa pštrosie, pierko pásy, karneval telo dekorácie, boa, pierko leaf čipky, striebro pierko čipky, dekorácie karneval, boa biela, cirkus, karneval, výzdoba, boa pierko.

  • pierko vzor: Chandelle Boas
  • Názov Spoločnosti: Yiwu ZP Plavidlá Co.,Ltd
  • Package: 2 metrov/veľa
  • vzor: Farbená
  • Perie Hmotnosť / Veľkosť: 40 g / 2yards každý
  • Obchodný manažér: cn1518055001sojt
  • Názov Značky: ZPDECOR
  • Číslo Modelu: 40g_11 Farebné Turecko Chandelle Perie Boas
  • Turecko Chandelle Perie Boas Použitie: Móda/Karneval Zobraziť
  • Pierko Boa Meno: Turecko Chandelle Perie Boas
  • Materiál: Turecko Pierko
  • Boas meno: Turecko Chandelle Perie Boas
  • Obchod Webové Stránky: http
  • Chandelle Boas Farba: Farebné Farbená

Súvisiace produkty