Prenosné Visí Auto Môžete Koša – Klasickej Čiernej Prvotriednej Kvality Univerzálnej Cestovanie Prenosné Auto Koša
Prenosné Visí Auto Môžete Koša – Klasickej Čiernej Prvotriednej Kvality Univerzálnej Cestovanie Prenosné Auto Koša
Sku: g103273
(1 Recenzie)
Novinka

€4.12 €5.73

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } POHODLIE:prenosné odpadky držiteľ je ultra-pohodlné auto príslušenstvo, ktoré sa zbaviť všetkých nežiaducich odpadky vo flash.

PRAKTICKÉ:prenosné odpadky držiteľ je navrhnutý v najpraktickejší spôsob, ako. Odpadky, koše na zaberá minimálny priestor ešte dáva vám plnú odpadkov kapacity, bez toho, aby zaberali všetky vaše priestorom na nohy. Môžete ju uložiť medzi sedadlá v kufri, v držiaku, stredovej konzoly, dvere alebo všade tam, kde chcete.

PREMIUM KVALITA :prenosné odpadky držiak je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, poskytuje maximálnu pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť. Okrem toho je univerzálny strih a plastový kryt je odnímateľný pre praktickosť účely.

VŠESTRANNOSŤ:prenosné odpadky držiteľ môže sa tiež použiť v domácnosti alebo v práci. Namiesto použitia ako odpadky môže to môže tiež slúži k popolníku, držiteľ pohára, pero organizátor mince držiteľom a má rád.

ČISTOTA :prenosné odpadky môže pomáha udržať vaše auto clean & upratané. Vrh držiteľ je praktický a pohodlný, keď budete musieť hádzať odpadky na výlet.

Univerzálny Cestovanie Prenosné Auto Koša je potrebné mať pre vodičov & cestujúcich rovnako. To zaberie iba minimálne množstvo priestoru, ale dáva vám plnú odpadkov kapacity. To môže tiež použiť ako úložný vak alebo organizér pre hračky, oblečenie alebo čokoľvek iné, čo chcete umiestniť vo vnútri.

To je dobre-vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, poskytuje maximálnu pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť. Je to praktické a pohodlné, ako to má dostatočne veľké, aby sa zmestili veľa odpadkov. To je nepriepustných, vedenie škvrny a škvrny z vášho auta poschodie

Farba: Čierna

Materiál: ABS

veľkosť:122.8*102.7 mm

Obsah balenia:1pcs*Auto Koša

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: pozadie fotografie strieľať, auto trush, košík auto, 10x20 pozadie, auto kôš, audi koša, bin auto, vrece box, cartoon koša, tesla koša.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Skladovanie Vedierko
  • Tvar: Námestie
  • Materiál: ABS
  • Štýl: Bez Veka