Vysokorýchlostné izolácie USB TTL sériové napájanie optocoupler izolácie 3.3 V, 5 V TTL výstup CH340 modul
Vysokorýchlostné izolácie USB TTL sériové napájanie optocoupler izolácie 3.3 V, 5 V TTL výstup CH340 modul
Sku: g103440
(0 Recenzie)
Novinka

€6.11 €7.55

Popis:

Na palube čip Na-palube stabilné CH340T USB prepínača sériového-čip Na doske modulu na Palube 500mA self-healing poistka a 5V izolované napájania modulu chrániť počítač pred poškodením Optocoupler izolácie Sériové úroveň TTL prostredníctvom optocoupler izolácie, rýchlo (do 921600bps), vysoká spoľahlivosť Ochrany diódy Výstup TX RX strane s dióda funkciu, môže zlepšiť odolnosť proti nárazu Elektrické izolácie USB portu Počítača a sériové výstup dosiahnuť kompletné elektrické izolácie Výstup Výstup TTL úrovne je možné nastaviť na 3,3 V / 5V Výstupný prúd Sériového výstupu maximálny výstupný prúd 150mA

Izolovať TX, RX, GND, a VCC kolíky sériového portu modulu od RX, TX, GND, a VCC piny používateľské zariadenia resp.

Keď VCC pin izolovaných sériový port modul je pripojený k 5V s jumper spp, 5V TTL úrovne a napájacie napätie je výstup. Keď VCC pin je spojený s jumper spp 3,3 V, 3.3 V, úroveň TTL a napájacie napätie je výstup.

Toto je príklad z ladenie 3,3 V ESP8266 modul s izolovaný sériového portu modulu (izolovať izolované sériového portu modulu VCC a 3,3 V skokana spp, izolovať TX, RX, GND, a VCC sériového portu modulu od RX8266 RX, TX, GND, VCC)

Pretože tam je nejaký chyba v oddelením 5V 5V napájanie z izolovaných sériový port modul, keď VCC je pripojený k 5V pin cez jumper (spp) a výstupný výkon napätie bude asi 5.4 V keď je bremeno v nečinnosti, by ste sa nemali znepokojovať. Keď používateľ zariadenia je pripojený Výstupné napätie bude automaticky znížená na cca 5V.

USB rozhranie je už väčšina bežne používa rozhranie pre inžinierov na ladenie a vývoj produktu. USB rozhranie nie len kontakty ľudského tela a mimo často, ale často aj poskytuje napájanie pre externé zariadenia. Vonkajšie silné energie, silné rušenie môže spôsobiť poškodenie počítača USB port alebo doska, elektrická izolácia je obzvlášť dôležité v tejto dobe. Elsa Fotoelektrické Izolácie USB TTL sériový port modul je vhodný pre nasledujúce aplikácie:

Elektrické zariadenia obsahujúce silné elektriny

Zariadenia obsahujúce vysoký výkon (napríklad vysoké napätie, invertor, motorové jednotky, atď.) a počítača pripojenie USB môže spaľovať USB rozhranie, musia byť izolované, aby sa zabezpečilo USB portu počítača, základná doska a osobnej bezpečnosti, môže účinne zabrániť USB Úst škody a zranenia.

Silný zásah do elektrických zariadení

Napríklad motorových disky, disky a iné veľké rušenie sám, do USB portu môže viesť k tomu, aby počítač zlyhá, modrá obrazovka, žiadna odpoveď. USB rozhranie môže byť izolovaný a izolované od tejto jednotky, aby sa zabránilo počítač rušenie.

Hluk citlivých zariadení

Samotný počítač je aj zdrojom hluku. V izolovaných USB port, vysokofrekvenčné rušenie z počítača môže byť zabránené, ktoré sa prenášajú na citlivé zariadenia pre lepšie zber dát, ako sú napríklad zvukové zariadenia, presnosť merania zariadení a zdravotníckych zariadení.

Bežné elektronické zariadenia

Pre bežné elektronické zariadenia, prostredníctvom izolácie môže účinne zabránilo skratu spôsobené prevádzkové chyby poškodenie USB portu počítača, modrá obrazovka a iné problémy, výrazne zlepšuje prevádzkovú bezpečnosť.

Štítky: hifi usb izolant, ch340 usb, izolant usb, ch340 usb ttl veľa, vysoká rýchlosť kefka, ttl usb, usb izolant izolované, CH340, pripojte usb kábel, nrf52.

  • Druh: Iné
  • stav: Nové
  • Aplikácia: Iné
  • Názov Značky: SZFYDOSH