VEVOR Auto Výťah pohonnej Jednotky 2.64 Galónov 3 HP Hydraulické Čerpadlo Výkon Jednotky
VEVOR Auto Výťah pohonnej Jednotky 2.64 Galónov 3 HP Hydraulické Čerpadlo Výkon Jednotky
Sku: g103451
(0 Recenzie)
Novinka

€143.11 €159.01

Popis:

Popis Produktu

Funkcie A Podrobné Údaje

【VYSOKEJ KVALITY VÝSTAVBY] vyzýva - auto výťah pohonnej jednotky plný kvalitná konštrukcia s vysokou pevnosťou a tvrdosťou. Prijíma, vysokého tlaku, malé posunutie prevodovky čerpadla a je robustný a odolný pri použití. Schopné úsporu viac paliva a dáva silnejšie zdvíhacie sily. 【VYNIKAJÚCI VÝKON] vyzýva - vysoko kvalitný zdroj jednotka pracuje na 208-240V AC, s 3HP napájanie Motora 2,2 KW. Zdvíhanie a klesanie, hladké a rýchle. 2850 otáčok za minútu zárukou vysokej účinnosti pri práci. Pokles hydraulického valca môže byť riadené manuálne alebo elektricky. 【Zaistením BEZPEČNOSTI] vyzýva - V tlaku čerpadla a ventilu je nastaviteľný na splnenie druhy potrieb. Vypúšťací tlak výškou 2950 psi. Auto výťahový motor je postavený tak, aby vydržali dlho a oceľové nádrže, držanie 10 L paliva, je navrhnutý tak, aby nepraská & únik za ťažších podmienok. Zdvíhací systém prijíma uzavretej štruktúry na odstránenie znečistenia z vonkajšieho sveta. 【ĽAHKO ovládateľný] vyzýva - Vybavené hydraulické nástroje, ako 10 L/2.64 Gal nádrž, ventil, kábel diaľkové nastavenie a iných nástrojov, ktoré pomáhajú plniť jeho zdvíhacie práce výborne. S 14 mm 18 SAE vstupný a výstupný port pre spojenie. 【ŠIROKÝ UTILIZATIONS] vyzýva - Používa sa v aplikáciách ako výpis prívesy, valník, RV je, požičovňa výťahy, výťahu, brány, ťažné vozíky, wreckers, auto haulers a rôzne iné aplikácie, ktoré si vyžadujú výkonný a kompaktný hydraulického čerpadla. Aplikácie:

Vhodný pre väčšinu 2 a 4 post výťahov nájsť v auto opravovne a predajne.

Bojovník L900/L901 a L2400/L2410 E-Plus L1000/L1100 a L2900/L2910 L-2-45D/L-2C-45D/L-2C-40. Kľúčové Vlastnosti

Robustná a Odolná

Vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, má výrazný funkcie v aplikácii. Viac nositeľné a trvanlivé. Pretlak jednotky tlaku poistného ventilu, aby sa zabránilo tlaku poškodenie alebo veľmi tlakom.

Rýchly Štart

Motor je postavené na posledný, a oceľové nádrže, držanie 10 L/ 2.64 Gal paliva, a bola špeciálne navrhnutá nie crack & únik za ťažších podmienok. Jeho vysoko kvalitné starter zabezpečuje dlhú životnosť a rýchlo sa začína každý čas.

Nízka Hlučnosť

Čerpadlo tlak je nastaviteľná, aby vyhovoval vašim druhy potrieb, Konštruované s vysoko kvalitnej ropy z potrubia, ktoré je potrebné čistiť často, náš čerpadlo pracovať v low-noise stav, ktorý je šetrný k životnému prostrediu.

Rýchle Výťah

Dokonalá náhrada čerpadlo na 220V AC riadené hydraulické systémy, výtlak Čerpadla je 2.1 CC/Rev aspoň, vyniká svojou vysokou účinnosťou, silný výkon a úsporu energie účinok. 2850 otáčok za minútu zárukou vysokej účinnosti pri práci.

Plne Zariadenia

Tento hydraulické čerpadlo zdvihákov je vybavený hydraulické nástroje, ako napríklad oceľové nádrže, diaľkové ovládanie, stavebnice a iné nástroje na vykonávanie zdvíhacích prácu veľmi dobre. Jeho ventil je možné ovládať na diaľku podľa rôznych podmienkach.

Široké Uplatnenie

Používa sa v aplikáciách, kde rozšírenie hydraulického čerpadla je potrebné, nákladné zadné dvere výťahu, RV vyrovnanie, nožnicový, výpisu prípojného vozidla, zdvihnite vozidlo, snežný pluh, vzdušné platformy, dopravné značky, na manipuláciu s materiálom, invalidný vozík vleky, atď.

Špecifikácia Napätie: 208-240V AC Výkon: 2,2 KW FR: 50 HZ príkon Motoru: 3 HP Porty: SAE6 Nádrž materiál: Oceľ Vypúšťací Tlak: výškou 2950 PSI Tlak Čerpadla: Čerpadlo Nastaviteľné Výtlak: 2.1 CC/Rev Montáž: Univerzálna Veľkosť Nádrže: 10 l (2.64 galónov) Rýchlosti Motora: 2850 ot / MIN Čerpadla menovitý prietok: ≥4.5 (L / min) Typ Čerpadla: Hydraulické Výtlak: 0.129 Kubických Palcov, Vstupný Port: 14 mm 18 SAE výtlačný: 14 mm 18 SAE Valving: Elektromagnetický Prevádzky s zahrnuté diaľkové kábel nastaviť Celkové Rozmery: 20.3" L x 6" W x 7,25" H

Obsah balenia 1 sada Auto Výťah Hydraulických Jednotiek

Ďalšie Obrázky:

Štítky: face lift, auto zdvihákov, auto výťah hydraul, hydraul čerpadla, auto výťah nožnicový, dvere zdvíhacie nástroj, auto hydraulických zdvihákov, auto zdvihnúť výťah, napájanie adaptér hp, domáce výťah výťah.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: QCJSQ000000000001V2

Súvisiace produkty