Tibetský 108 Tigrie Oko Modlitba Buddha Perličiek Náhrdelník 8mm
Tibetský 108 Tigrie Oko Modlitba Buddha Perličiek Náhrdelník 8mm
Sku: g103507
(0 Recenzie)
Novinka

€15.30

Popis:

Upozornenie:

Som podnikateľov v Pekingu,Ako viete,kultúra 5000 rokov Čínskej histórie obsahuje neoceniteľné histórie a kultúry všetkých umení,Tak remeslo umenie majú dlhú históriu,Teraz remeslo mužov používa starobylá technika na creat krásne a zaujímalo, remeslo umenie ako jade,šperky a strieborné rezbárstvo a kamenné artefakty,Všetky z nich sú symbolom šťastný ness a šťastie,tak sa oplatí zbierať! Teraz tentokrát som sa vám ukázať nádherné a výborné poklad!!! Z photoes, môžete vidieť, že je veľmi dobre. S perfektný štýl,pekný dizajn, nádherné prevedenie, to je naozaj vzácne umelecké diela a stojí za zbieranie!!! Je v dobrom stave. Pozrite sa na obrázky môžete vidieť tvar je veľmi dobre; Tak nádherné položky . Ak sa vám páči Čínskej kultúry, prosím, nenechajte si ujsť túto položku. Mám aj iné nádherné položka na mojom obchode . prečítajte si prosím moje ďalšie položky!

spätná väzba:

Vzhľadom na vysoký objem v spätnej väzby, náš systém je navrhnutý tak, aby opustiť pozitívnu spätnú väzbu pre vás, akonáhle sme dostali pozitívnu spätnú väzbu.

Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy,

Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne (1 alebo 3 star) spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Pomôžeme vám vyriešiť problém.

Sme appreceate vaše hviezda pozitívnu spätnú väzbu

Poznámka:

Snažíme uspokojiť našich zákazníkov. Naše merchandises sú vysokej kvality a naša spoločnosť je vždy považovať za spoľahlivý a zodpovedný jeden naši zákazníci. Dúfame, že budeme spolupracovať s vami v budúcnosti. Ak máte akékoľvek otázky o mojej položky, prosím E-mail nás, odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Po Službe

Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položka(y) z nás.

Ak máte nejaké problémy, keď sa dostanete tovar, Prosím obráťte sa na nás bez váhania do 3 dní.Samozrejme, ak nie ste spokojní so svojím nákupom, Prosím, poslať späť položku do 14 dní .Budeme radi, vymeniť, nahradiť alebo vrátime v plnej výške.Ak sa vám páči náš item(s), alebo máte nejaké otázky s nimi, Prosím, kontaktujte ma pred vašu cenovú ponuku. My sa budeme snažiť urobiť, aby vám pomohol. A dostanete odpoveď do 24 hodín.

Štítky: základné hvac nástroje, projektovanie reštaurácia, tanečné oblečenie moslimských, autor ženy sukne, dizajnérom lego víťaz, kačica topánky ženy ems, kačica kryt huawei y9, kačica šaty, tričko mužov, voĺba kreatívne hodiny.

  • Tvar\vzor: Zviera
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Štýl: Trendy
  • Pearl Typ: Sladkovodné Perly
  • Materiál: Perla
  • Názov Značky: WKQWYH
  • Pohlavie: ŽENY
  • Kovy Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Prívesky Typ: posuňte
  • Položka Druh: Prívesky
  • Číslo Modelu: AA

Súvisiace produkty