Stolový Biliardový Stôl Ploche Biliard Stolný Set detským Športové Lopty Športové Hračky, Darčekové Rodinnú Zábavu Zábava
Stolový Biliardový Stôl Ploche Biliard Stolný Set detským Športové Lopty Športové Hračky, Darčekové Rodinnú Zábavu Zábava
Sku: g103525
(0 Recenzie)
Novinka

€9.77 €14.80

Popis:

Stolový Biliardový Stôl Ploche Biliard Stolný Set detským Športové Lopty Športové Hračky, Darčekové Rodinnú Zábavu Zábava

Odrážky: 1、Malý a Prenosný: Tento prenosný miniatúrne biliardový stôl set je ideálny úspora priestoru veľkosť a je ideálny na miesta, kde nemáte priestor pre plnej veľkosti biliard stolný, ako dieťa herňa alebo rodinná izba na poschodí.

2、Realistický Dizajn: Tento mini pool table je vyrobená s dreva a rovnaké zelená cítil, že sa vzťahuje nariadenie veľkosti biliardové stoly. Hra gule a tága sú optimálnu veľkosť a hmotnosť pre tabuľku, takže je ľahké praktizovať zábery a zdokonaľujte svoje schopnosti.

3、Zábava pre Všetky Vekové kategórie: Tento stola biliard hra je skvelé pre všetky vekové kategórie. Dostatočne malé pre deti na manévrovanie ľahko, no dostatočne robustný pre dospelých, aby si rovnako. Každý môže oceniť táto hračka na rodiny hry noc.

4、Produkt Detaily: Rozmery: cca 51*31*10 cm/20.08*12.20*3.94 palec, o 69*37*17 cm/27.17*14.57*6.69 palec(V dvoch veľkostiach, môže byť vybratý.). Prichádza s: Trojuholník, police, tabuľky, štetec, bazén stick krieda, dve 18.75 palcový tága bazén a Šestnásť 1inch priemer gule bazén.

5、Pekný Darček: Tento biliardový stôl hry je vhodný aj pre rodiča a dieťaťa, s týmto si môžete vychutnať vynikajúce interakcie s vaším dieťaťom. To je tiež ideálny darček pre deti, skvelú zábavu vybavenie pre deti doma a strán.

Funkcie:

1. Zbrusu nový a vysoko kvalitný, prenosný stôl prináša kondenzovaných zábava v každom mieste tabuľky alebo rovný povrch.

2. Mini veľkosť, nebude zdieľať príliš veľa miesta svojho domu a ľahko skladovať, keď ho nepoužívate.

3. Jednoduché hrať, vhodné pre zelené ruky, aby ste sa oboznámili s pravidlami, biliard tabuľke. materská a detská hra, výborná interakcie s vaším dieťaťom.

4. Ideálny darček pre deti, skvelú zábavu vybavenie pre deti doma a strán. jednoducho a rýchlo pripojiť nohy a môžete začať hrať.

Špecifikácia:

Farba: ako je znázornené

Materiál: MDF

Veľkosť:

O 51*31*10 cm/20.08*12.20*3.94 palec

O 69*37*17 cm/27.17*14.57*6.69 palec

(Dva rozmery môžu byť vybrané.)

Balenie Zoznam:

1 x Biliard Stolný Set

Štítky: bazén tabl, biliardový stôl strane, príslušenstvo biliard, obrázok biliard, brimmer biela, profesionálny stolný biliard, Biliard Cue Tip, snooker cue, 10 mm bazén cue, biliardový stôl guličky veľké.

  • Šport: BAZÉN
  • Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: Biliard Stolný Set
  • Druh: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty