Pre Samsung S10E s rezacím zariadením S10 Plus Prípade S7 Okraji S8 S9 Farebné Mäkké Silikónové Rám Gradient Zadné Sklo Zadný Kryt pre Galaxy S7 S8 S9 Plus
Pre Samsung S10E s rezacím zariadením S10 Plus Prípade S7 Okraji S8 S9 Farebné Mäkké Silikónové Rám Gradient Zadné Sklo Zadný Kryt pre Galaxy S7 S8 S9 Plus
Sku: g103646
(0 Recenzie)
Novinka

€3.63 €3.82

Popis:

Pre Samsung Galaxy S7 okraji S8 S9 S10 Plus S10E Prípade Luxusný Pevný Tvrdeného Skla Módne Sklon Chrániť Zadný Kryt puzdro Pre samsung s7 s7edge shell

Otázka: môžem veriť obrázky publikované?

Odpoveď: Všetky obrazové sú 100% pôvodne prijaté našich fotografov. zaručujeme položky, budete dostávať sa bude rovnaký ako je popísané vyššie. Ale somethimes, balík môžu byť zmenené bez predchádzajúceho upozornenia. Avšak, farby sa môžu trochu líšiť vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory nastavenie a voľným okom rôznych farieb.

Otázka: Čo môžem robiť ak dostanem rozbité pozemkov?

Odpoveď: Budeme pack položky podľa hrubé bublina pena taška alebo pena poľa, aby sa zabránilo poškodeniu. Ale niekedy kvôli kuriér je nediskrétneho rukoväť, pozemok môže byť rozbité. Prosím, byť v strehu, aby všetky rozbité parcely a odmietnuť podpísať, ak keď budete dostávať to.

Otázka: Čo môžem robiť, ak mám pocit nespokojnosti s položku?

A: Sme zaručiť zabezpečiť 100% spĺňa služby pre vaše a 100 dní záruka. Pritom báť, keď máte pocit nespokojnosti s položky, ktoré budete dostávať, sme vždy zodpovedný a pacienta na vaše problémy.

Sme tiež dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý a buďte v kontakte s nami vyriešiť akýkoľvek problém. Prosím, zanechajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie.

Otázka: Ako môžete nás kontaktovať ?

Odpoveď: môžete jednoduchý pošlite nám správu, alebo kontaktujte nás prostredníctvom TradeManager. Budeme odpoveď na každú otázku do 24 hodín, ak nie je okamžite! Ak chcete uskutočniť objednávku, tam je správa, bar, ktorú môžete, dajte nám vedieť vašu žiadosť o farbe a čokoľvek iné, sa budeme zaoberať vašej objednávky ako to, čo hovoríte.

Otázka: Ako sa o faktúry a dane?

Odpoveď: V rôznych krajinách colných predpisov colné odbavenie čas budú líšiť, prosím, včas sledovanie informácie, obráťte sa na miestnu poštu, ak je to potrebné.

Medzinárodné kuriérske obvykle produkujú tarifách sa informujte, prosím, pochopiť, miestne dane colný normy tak, aby sa zabránilo colné otázky spôsobiť, že výrobok vrátiť alebo zničiť, ak je to potrebné, obráťte sa na miestne colné konanie v spoločnosti alebo prenášať informácie pre miestne colné odbavenie. Nakoniec, prajem vám šťastný nakupovať, ďakujem vám veľmi pekne za vašu podporu.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať dodaciu adresu.

Ak nie ste dostali vaše zásielky v 40-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Odkaz na čas dodávky.

Štítky: 2017 prípade samsung galaxy a5, prípade pevného s8, lesk s9, 2017 a5 prípade, prípade galaxy s9, coque galaxy s9plus, luxusné quicksand, puzdro pre samsung kvapaliny, 360 s8, kryt kvapaliny.

  • Kompatibilný Model: Samsung Galaxy S7 G930 G930F SM-G930
  • Funkcia: Nečistotami-odolná
  • Kompatibilný Model 2: Pre Samsung Galaxy S9 S9Plus G960 G960F
  • Vhodné Pre: Pre Samsung Galaxy S7 Okraji G935 G935F SM-G935
  • Funkcie: Gradient Tvrdené Sklo zadný Kryt Prípade Pevného
  • Názov Značky: SuliCase
  • Kompatibilný Model 1: Pre Samsung Galaxy S8 S8Plus G950 G950F
  • vhodný pre 2: Pre Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 S10E S10plus
  • Kompatibilné Značky: Samsung
  • Druh: Vybavené Prípade
  • Dizajn: lesk
  • Kompatibilný Model Samsung: GALAXY S10E

Súvisiace produkty