Olej Postrekovač,z Nehrdzavejúcej Ocele Ocot Postrekovač,Sprej s Prenosné Štetcom,Gril Olivový Olej Sklenená Fľaša 100 ml pre Kuchyne,Varenie
Olej Postrekovač,z Nehrdzavejúcej Ocele Ocot Postrekovač,Sprej s Prenosné Štetcom,Gril Olivový Olej Sklenená Fľaša 100 ml pre Kuchyne,Varenie
Sku: g103690
(1 Recenzie)
Novinka

€7.64 €9.54

Popis:

Olej Postrekovač,z Nehrdzavejúcej Ocele Ocot Postrekovač,Sprej s Prenosné Štetcom,Gril Olivový Olej Sklenená Fľaša 100 ml pre Kuchyne,Varenie Viacnásobné použitie:Vyplňte tento postrekovač s vašou olivový olej,slnečnicový olej,ocot,sójová omáčka,citrónová a limetová šťava,sherry alebo marsala víno atď.Ideálny pre striekanie namiesto použitia kefy, keď pečenie,sauteing,pečenie,varenie.

Bezpečný materiál:postrekovač je vyrobený zo skla a nerezovej ocele.BPA zadarmo a žiadne škodlivé zložky nájdené v balené postrekovačov.

Praktické použitie:Jednoducho naliať svoj obľúbený olej do nádoby,a potom stlačte tlačidlo pod tlakom postrekovač.Oveľa lepšie a pohodlnejšie, ako pomocou štetca.Poznámka:neumiestňujte hustota ropy na to,pretože postrekovačom trochu malý a na výrobu jemných,dokonca hmla.

Vykonávať Prenosné:Spracované a ideálna veľkosť (100 ml Môžu byť použité v kuchyni variť nástroj alebo vykonať mimo pre BBQ ,Piknik,junket,grilovanie a pod.

Farba:strieborná + transparentné

Materiál:nerezová oceľ + sklo

Veľkosť:9 * 3.5 * 3.2 cm

Obsah Balenia:

1 * absolvoval vstrekovanie fľašu

1 * čistiaca kefka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: 50 ml sprej, BBQ, olej postrekovač, zázvor jar, Sprej, 100 ml, pražiareň kávy, Korenie, liatinové ohrievača, Plast Sprej.

  • Funkcia: Skladom
  • Číslo Modelu: Postrekovač Dávkovač
  • Materiál: Iné
  • Byliny & Spice Nástroje Typ: Cesnak Pražiarne
  • Certifikácia: CIQ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty