Rýchle Sušenie Diatomitu Zemi Vaňa Mat 30*40 cm Super Absorpčné Koberec Koberec, Kúpeľňa 40*60 Non-Slip Vaňa Rohože Koberce, Kúpeľňa Mat Nastaviť
Rýchle Sušenie Diatomitu Zemi Vaňa Mat 30*40 cm Super Absorpčné Koberec Koberec, Kúpeľňa 40*60 Non-Slip Vaňa Rohože Koberce, Kúpeľňa Mat Nastaviť
Sku: g103746
(5 Recenzie)
Novinka

€16.17 €21.85

Popis:

Informácie O Výrobku

Nový Typ Bathmat Marbrasse diatomitu vaňa mat je pevná obdĺžnika, trochu, ako ťažké sadrokartónu, nie je látkou, gumy, alebo koberec mat. To je nové módne trendy moderné, štýlové, a ekologický spôsob života. To zmierňuje záťaž bežné umývanie a čistenie pre handričkou alebo gumovou bathmats. Kompaktný a pevný vaňa mat je vyrobené pre vaše každodenné pohodlie. Funkcia Materiál: Kremeliny Farba: šedá/modrá/ružová/biela/zelená Veľkosť: 30*40*0.9 cm Package zahrnuté: 1* vaňa mat,1*Anti-sklzu mat(Zdarma) Upozornenie: 1) Ak máte pocit, micronized prášky na povrchu, nie je to kvalita problém, ale za normálny jav generované v výrobný proces. Môžete použiť vlhkú handričku a zľahka vmasírujte preč. 2) Po škvrny na podložku povrchu, umyť vodou a použiť brúsny papier jemne brúsenie povrchu, až kým ich neodstránite. Potom nech mat suchý vzduch. 3), aby sa zabránilo curling alebo popraskanie problémy, dať mat v dobre vetranom mieste vyschnúť a nevystavujte ho priamo pod slnečné svetlo po dlhú dobu. 4) Absorpcia energie závisí od teploty a vlhkosti do určitej miery.Aby vysoká absorpcia, môžete použiť piesok papier rub po dlhý čas používať. Pls poznámka: Tento kúpeľ mat je pevný a elegantný , to nie je mäkké a nadýchané. Uveďte daňové identifikačné číslo, ak zákazník z Brazílie miesta objednávky, v opačnom prípade bude tovar vrátený alebo zničené priamo, ďakujem. Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním. Vezmite prosím na vedomie, že farby sa môžu existovať chromatické aberration ako rôzne umiestnenie obrázkov.

Poznámka

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.To môže mať mierne chyba merania v produkte kvôli ručné meranie.

Viac Farieb K Dispozícii

Podrobnosti

Kupujúci Zobraziť

O Dopravu

-Podporujeme doprava na všetky objednávky počas 12-24 hodín po kupujúci zaplatenia. Čína Post/ePacket/Golstroj.sk Štandardná Doprava je najviac rýchly spôsob dopravy. Zvyčajne dodacia lehota je cca 2-3 týždne mnohé krajiny. Môžete získať vašu objednávku veľmi rýchlo.

O Aftersale

-Ak ste dostať zlý výrobok(iného tovaru alebo zle, farba, veľkosť), prosím, kontaktujte nás v čase. Som vám najlepšie riešenie, aby ste sa cítili spokojní. Môžete si vybrať odoslať nový alebo vám vrátime všetky peniaze, spor nie je dobrá voľba pre soluting problém. -Ak si nie ste dostali svoj tovar v čase, prosím, kontaktujte nás a mi vám pomôže sledovať. Ako zvyčajne, mnohé parcely boli zastavené na kupujúceho miestnej pošte alebo colné a zobraziť svoje informácie, kupujúci dostane pozemok hladko.

O Spätnú Väzbu

-Ak ste spokojní s týmto produktom, prosím, dal dobrú spätnú väzbu na tento produkt. Vaša pomoc je pre naše pracovné sily, ponúkneme viac, lepšie služby pre vás, keď ste vedľa blíži! Ďakujem vám veľmi pekne!

Pripomienka

-Ruský zákazníkov, uveďte, prosím, meno a priezvisko (tri slová v angličtine. -Zákazníci zo Saudskej Arábie, Spojených Arabských Emirátoch, Libanon, Kuvajt, Omán, Ghana, Katar a iné, uveďte, prosím, P. O. Box adresu. -Užite si poštovné v našom obchode. -Uveďte daňové identifikačné číslo, ak zákazník z Brazílie miesta objednávky, v opačnom prípade bude tovar vrátený alebo zničené priamo, ďakujem.

Štítky: obchodné vaňa rohože, foto tapetes, koberec, kúpeľňa, koberec, vaňa mat nastaviť, lama vaňa koberec, vaňa mat, rohože, koberec, kúpeľňa, príslušenstvo kúpeľňa nastaviť.

  • Názov: Absorpčné Koberec
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Ďalšie Voľné protišmyková Podložka
  • Veľkosť: 30*40*0.9cm
  • Materiál: diatom bahna
  • vzor: Pevné
  • Štýl: Moderné
  • Číslo Modelu: koberec, kúpeľňa
  • Technics: Stroj Vyrobený
  • Aplikácia: kúpeľňa
  • Použitie: Pre Kúpeľňa

Súvisiace produkty