600 KG Ocele permanentnými Zdvihákov Ťažkých Žeriav Zdvihnúť Zdvíhacie Magnet 1320
600 KG Ocele permanentnými Zdvihákov Ťažkých Žeriav Zdvihnúť Zdvíhacie Magnet 1320
Sku: g103917
(1 Recenzie)
Novinka

€115.71 €142.85

Popis:

1320 kg Ocele Magnet Magnetické Zdvihákov

Magnetické zdvihákov je vyrobený s super silné neodýmu, magnety, ktoré sa používa na zdvíhanie oceľového plechu, blok, rod, valcovité, a iné magnetické materiály. To vyžaduje, bez elektriny, ktorý je široko používaný v priemyselnom svete za to, ocele projekty pohybovať viac efektívne. Každá položka musí byť testované kvalifikovaný predtým, ako sú odoslané z továrne.

Robustný Magnetické Konštrukcia Dostatočnou Nosnosťou Bezpečnosť Ochrana Flexibilné Použitie

Funkcie a Detaily 【1320LBS nosnosťou] vyzýva - Položka Rozmer: 10.4"x4.3"x4.5". Max. Zdvíhacia Kapacita: 1320 kg (600 kg). Prevádzková Teplota: 【ROBUSTNÝ MAGNETICKÉ KONŠTRUKCIE] vyzýva - Toto magnetické zdvihákov je vyrobený s N42 magnet. Vysoko účinný maliarske techniky zabraňuje korózii a hrdzi, ale tiež zvýšiť estetický efekt. 【BEZPEČNOSŤ OCHRANA] vyzýva Vyrobené z rukoväť vysokej pevnosti strmeň háčik, a niekoľko bezpečné skrutky, to značne zvyšuje bezpečnosť a stabilitu a robí zdvíhacie pracovať pohodlnejšie. 【FLEXIBILNÉ POUŽITIE] vyzýva - dizajn rotujúci hriadeľ je pohodlnejšie ovládanie magnet zdvihákov, ktorá odbočuje doľava, ak chcete otvoriť sacie a právo uzavrieť sacom. A bezpečnostné skrutky je možné opraviť rukoväť presne. 【RÔZNE APLIKAČNÉ OBLASTI] vyzýva - vynikajúci nástroj pre elektriny, strojárstvo, doprava a ťažba svete sa používa na zdvíhanie oceľového plechu, blok, rod, valcovité, a iné magnetické materiály.

Poznámka:

Prosím, vyčistite povrch oceľového plechu, kým ju použijete, aby sa zabránilo poklesu magnetickej sily.

Zakázať státie pod oceľového plechu, keď oceľového plechu je zrušené; Prosím, nie ovládanie rukoväť, keď nie je oceľového plechu pod magnetické zdvihákov.

Špecifikácie Maximálna Hmotnosť Kapacita: 1320 kg (600 kg) Čistá Hmotnosť: 47.4 libier (21,5 kg) Prevádzková Teplota: Celková Veľkosť: 4.3" x 10.4" x 4.5"

Obsah balenia 1 x Hlavné Uni t 1 x Hexagon Kľúča 1 x anglický Manuál

Kľúčové Vlastnosti

Robustná Konštrukcia

Vyrobené z kvalitného magnet kovové a maľované s dokončiť, magnetické zdvihákov zabraňuje korózii a hrdzi. Odolné pre dlhú životnosť čas.

Magnetická Sila

N42 magnet s 1320 kg nosnosťou je vhodný pre vaše pracovisko.

Parametre Odkaz

Manuál magnet žeriav je prísny oceľového plechu hrúbky pri zdvíhaní. Napríklad, Ak chcete zvýšiť tonu ocele s tony permanentným magnetom žeriav, hrúbka oceľovej dosky by mala byť najmenej 40 mm. Keď magnet zdvihákov adsorbs kolo ocele, adsorpčné kapacity generované rovnaké magnetická sila je asi 30% z bytu obrobku, ale maximálne nie je viac ako 50%

Jednoduché Použitie

Unikátny dizajn rukoväte zabalený v guma je pre bezpečnosť zákazníkov pri používaní. Byť anti-sklzu, anti-kolízie, a zvýšiť bezpečnosť.

Bezpečnostné Opatrenia

Venujte prosím pozornosť, že by ste nemali používať na okraji zdvihákov, alebo ho používať vertikálne nevzťahuje na drsné povrchy.

Široko Používané

Ideálny pre elektriny, strojárstvo, doprava a ťažba svete, ktorý sa používa na zdvíhanie oceľového plechu, blok a iných magnetických materiálov.

Štítky: face lift, magnet neodýmu, výťah silný magnet, holé magnetické, zadok zdvihákov shaper, reťaz zdvihnúť príručka, ťažká klávesnica zásuvka list, žeriav hračka, žeriav výťah, žeriavy zdvíhacie crystal.

  • Max ťažnú silu:
  • Maximálna hmotnosť kapacita:
  • Položka netto hmotnosť:
  • Model:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu: YCXP

Súvisiace produkty