Doprava zadarmo 1PCS SMT TSOP40 TSOP 40 Zásuvka pre Testovanie Prototypu 0,5 mm NOVÉ TIEŽ MÔŽETE POUŽIŤ PRE TSOP32
Doprava zadarmo 1PCS SMT TSOP40 TSOP 40 Zásuvka pre Testovanie Prototypu 0,5 mm NOVÉ TIEŽ MÔŽETE POUŽIŤ PRE TSOP32
Sku: g104313
(0 Recenzie)
Novinka

€8.50

Popis:

Doprava:

1. Akonáhle obdržíme vašu platbu, pripravíme & usporiadať zásielky na vás do 1-3 dni. To zvyčajne trvá približne 10-20 pracovných dní doručiť do USA/ Kanada/ UK/ iných Európskych krajinách, nemusia zahŕňať víkend a dovolenku cez Hong Kong Príspevok. Pre registrovaných mail & EMS, budeme ukladať dodanie certifikát po pošleme položky pre vás. Tiež budeme aktualizovať sledovacie číslo na vás & save dodanie certifikát pre vašu informáciu, ak potrebujete.

2.Preferujete rýchle dodanie? Ak máte Radšej rýchle dodacie ako UPS/ DHL, prosím, inquriy rýchle dodacie skôr, než uskutočníte nákup.

3. Tento produkt bude odoslaná doporučenou poštou Číny Príspevok. Môžete sledovať vašu zásielku s aktualizovanými sledovacie číslo zásielky na internete.

4. Položky budú označené ako "Dar" a deklarované nízke hodnoty, aby sa minimalizovalo colné daň.(POZNÁMKA: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.) Môžeme označiť colné cleanrance vyhlásenie podľa vašich instrution ak existuje.

Platobné Podmienky:

Prijímame len Escrow .

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow.

Vrátenie:

1. Ak chcete vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. poplatok týkajúce sa reback mailing by mal byť prekonaný sami.

2.Menej než 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť,ale prosím, nebojte sa o to.Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete.Sme bude zodpovedný za preposielanie vás nový tovar, alebo vrátenie peňazí vám všetky platby, vrátane položka a náklady na prepravu.

Spätná väzba:

Drahý priateľ, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. a my vám urobiť to isté pre teba. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, najprv nás, a my vám odpovedať na všetky otázky z nášho zákazníka

Štítky: 48 tsop, sop44 tl866, programátor tsop48, tsop32, minipro, tsop40, TSOP, tl866 tsop48, modré plavky, dell lcd e5450.

  • stav: Nové
  • Druh: Regulátor Napätia