22 Palcov Štyroch kolies Mini Longboard Pastelové Farby, Korčule, skateboard s LED Blikajúce Kolesá Retro Skateboard športy
22 Palcov Štyroch kolies Mini Longboard Pastelové Farby, Korčule, skateboard s LED Blikajúce Kolesá Retro Skateboard športy
Sku: g104349
(1 Recenzie)
Novinka

€7.22 €8.49

Popis:

Funkcie:

1. Ľahko sa prenáša: Našom mini skateboard kompletný prichádza plne zostavený a pripravený k užite si joyride s týmto plne zmontované krížnik! Jednoduchý a priamočiary dizajn, 22" dĺžka x 6" šírka, aby sa táto doska výbuch jazda s dostatkom miesta pre vaše nohy na hornej paluby. Váži 1,8 Kg, ľahko tote okolo, sa ľahko zmestí do carry-on, alebo batoh.

2.Rozsvietiť Kolesá: skateboard je vybavený rozsvieti kolesá pre niektoré vážne cool cestovné, svetlá na bicykel, keď sa to valí je svetlé a farebné, pridať ďalší prvok zábavy.

3. Robustný Držiak: skateboard je vyrobený zo silného kýlu partie, ktorá je pevné a trvanlivé, a to môže podporiť jazdcov s závažia podľa 330 libier. Krížnik skateboard je vybavený 3.25-palcový hrubé hliníkové vozidlo maximálnu rýchlosť a kontrolu. Na pigtail môže zvýšiť ovládacie sily pri jazde, čo je veľmi vhodné pre rôzne operácie. Anti-skateboarding zvyšuje bezpečnosť.

4.Šok Absorpcie Systém: mini skateboard funkcie PU kolesá(59*55mm) s Vysokou Rýchlosťou ABEC-7 Ložiská a Šok Absorpcie Systém beží hladko a rýchlo, dokonca aj na povrchoch, ktoré sú nerovnomerné & hrboľaté.

5.Majú Zábavy: 22 inch skateboard je určený pre deti, dospievajúcich, alebo dospelých, ktorí sa chcú pobaviť, alebo dostať okolo mesta s hladkú a pohodlnú jazdu. A to je ideálna pre cesty so zákrutami a ľudí s rôznymi vekových kategórií.

Špecifikácie(o):

Rozmery (d x Š x v x H): 55*14*11 cm/21.65*5.51*4.33 v

Hmotnosť: 1,8 kg / 3.96 lbs

Ložiská: ABEC-7

Kolieska: PU 78A koliesko

Rozloženie materiál: PP eco-príjemný materiál

Držiak: 3 palcové hliníkové držiak

Koleso svetla: trenie svetlo, žiadne batérie požadované

Balenie Zoznam:

1 x Detský Skateboard

Štítky: longboard, prázdne palube, cruiser skateboard, skate truck, patineya, skate dosky, hmatníkom, lija skate longboard, skateboard kolesá, elektrické, ninebot skúter.

  • Platné Ľudí: Dieťa
  • Druh: Dlhé Dosky
  • Číslo Modelu: 22 inch Deti Cruiser Rada
  • Rada Category: Ploché Dosky
  • Veľkosť: 55*14*11cm
  • Materiál: PP plast+ Hliník +PU

Súvisiace produkty