Aipinchun 1Pair 9.2 mm 16 ohm DIY Slúchadlá Reproduktor Jednotka Slúchadlá Náhradný Diel Mega Bass AA0246
Aipinchun 1Pair 9.2 mm 16 ohm DIY Slúchadlá Reproduktor Jednotka Slúchadlá Náhradný Diel Mega Bass AA0246
Sku: g104446
(1 Recenzie)
Novinka

€4.84 €5.09

Popis:

100% Vysoko kvalitných a Zbrusu nové Impedancia: 16 ohm Priemer: 9,2 mm Vysoké rozlíšenie, bohaté na detail, vymazať vysokou frekvenciou, plný itermediate frekvencie, silného a nízke frekvencie.

1 Pár Slúchadlá Jednotky

Poznámka: Budeme prebalíte tejto položky znížiť prepravná hmotnosť papiera a vrece na odpad. My záručný tovar vám bude dobre zaobchádzať a chrániť. Poďme chrániť životné prostredie spolu!

1Pair 9.2 mm 16 ohm DIY Slúchadlá Jednotky Slúchadlá Náhradný Diel Mega Bass AA0246

SKU: AA0246

Tovar bude expedovaný do 3 pracovných dní na platby prijaté. Položky sú odoslané prostredníctvom letecky z Číny, ktoré trvá približne 10-25 pracovných dní všeobecne. Ak sa vám páči rýchlejšie zásielky spôsoby, ako DHL/EMS alebo iné osoby, prosím, kontaktujte nás pre ceny. Čas dodania závisí od destinácie, počasie a ďalšie faktory

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 1 mesiac, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný po uplynutí 1 mesiaca, môžete stále posielať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Vaša spokojnosť je našou prioritou. Naším cieľom je, aby sa všetky naše zvyky, ako šťastný, ako je to možné pri nákupe u nás. Keď sa budete cítiť spokojný, potom, čo dostanete položky, prosím, vyplňte objednávku a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 skóre. Ak existuje nejaký problém, ktorý robí si spokojný alebo nespokojný, a nižší rating, alebo odísť iné ohlasy, prosím, držte a kontaktujte nás na riešenie. Budeme chcete vyriešiť tento problém čo najskôr.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek a čokoľvek. Budeme vždy tu pre vás. Kontaktujte nás, prosím, o kombinácii, aby pre tretí bod alebo viac. Prosím, zanechajte nám 24 obchodných hodín odpovedať na váš e-mail obavy . Hromadné objednávky lepšiu cenu, prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku.

Štítky: 2 Palcový Reproduktor, slúchadlá reproduktor jednotka, hopestar reproduktor, 10 mm reproduktor, pre basový reproduktor, 40mm reproduktor, konektor pre slúchadlá, ghxamp, 8 mm reproduktor, bluethooth reproduktor, plný zazvonil reproduktor.

  • farba: STRIEBRO
  • Package: No
  • Číslo Modelu: AA0246
  • Veľkosť: 9.2mm diameter
  • Položka Druh: Reproduktor Jednotka
  • Názov Značky: Aipinchun
  • Impedancia: 16 ohm

Súvisiace produkty