Pet Automatický Podávač Smart Potravín, Vody Zásobník Vody Napájačiek Časovač s HD Kamera a Video Vzdialený Dohľad pre Psov a Mačky
Pet Automatický Podávač Smart Potravín, Vody Zásobník Vody Napájačiek Časovač s HD Kamera a Video Vzdialený Dohľad pre Psov a Mačky
Sku: g104471
(2 Recenzie)
Novinka

€76.39 €138.90

Popis:

Pet Automatický Podávač Smart Potravín, Vody Zásobník Vody Napájačiek Časovač s HD Kamera a Video Vzdialený Dohľad pre Psov a Mačky

Funkcia :

1) PRISPÔSOBITEĽNÉ JEDLE: Jeden deň môže uživiť max 20 jedlá a max 20 porcií.Každá porcia veľkosť je 15 g±2g. Na rozdiel od automatického kŕmenia, predpokladajme, že chceme kŕmiť pet sami na istý čas,máme len stlačiť tlačidlo pre ručné kŕmenie tlačidlo a potom spustiť kŕmenie.

2) v REÁLNOM ČASE VIDO INTERAKCIE: Smart Feeder má zabudovaný v 1.2-megapixelovou kamerou a mikrofónom, ktorá vám umožní obráťte sa na vášho domáceho maznáčika, keď odchádzate. Povedz zvieratko je "Užiť si jedlo" až 10s osobné nahrávanie. Ktorý je rovnaký, ako keď ste doma.

3) VEĽKÁ KAPACITA: Schopný držať 4L spoločenské zvieratá a 400 ml tater. ktorá pomáha rozšíriť naše travailing čas a šetrí problémy často pridanie potravín.Oznámenie o abnormálne kŕmenie alebo bez jedla sa poslať k vám ,takže sa nemusíte starať o hlade vášho domáceho maznáčika

4) adaptér STRIEDAVÉHO prúdu ALEBO BATÉRIE: pet feeder môže použiť tri D batérie alebo pripojte do blízkej zásuvky. 2 druhy napájania dizajn je vyhnúť výpadky prúdu a zabezpečenie feeder je normálna prevádzka

5) ĽAHKO SA ČISTÍ: HopeWant smart feeder ľahko odstrániť a nainštalovať. Uistite sa, že váš maznáčik zdravie. ak máte akékoľvek problémy s feeder, alebo ak máte iné otázky. Sme tu, aby sme uistite, že ste najlepší zákaznícky servis.

Popis Výrobku:

Keď nie ste doma, si obvykle starať o strave miláčika?

Ak je tam jeden, automatický podávač, nemusíte mať také starosti dlhšie.

Môžete nastaviť jeden až šesť krát automatické kŕmenie každý deň tak, že nemáte žiadne starosti o jej stravy dokonca sme prišli domov neskoro.

Ak chcete nastaviť čas príde, nastavte sumu, vyjde automaticky tak, že zdravá strava vášho domáceho maznáčika, môže byť dobre zvládnuť.

Nahrávanie zvuku funkcia

Schopný zaznamenať 10 sekúnd zvuku. Môžete nahrávať to, čo vám chcem povedať, že do stroja tak, že ako zvuk sa bude hrať automaticky zakaždým, keď pred kŕmenie a potom jedlo vyjde automaticky. Aj keď nie ste doma, pet môžete vychutnať jedlo.

Tento podávač podpory 2.4 G wifi pripojenie. Môžete použiť Android a IOS smartphone APP na kŕmenie vášho domáceho maznáčika na diaľku.A je tiež vstavaný fotoaparát. Môžete dohľad vášho domáceho maznáčika na diaľku.

Je tu zabudovaný mikrofón a reproduktor umožňuje zaznamenať správy, ktoré sa hrá každým jedlom čas pet feeder pôsobí na hovor vášho domáceho maznáčika. Feeder môže byť napájaný pre účely zálohovania iba v prípade výpadku elektrickej energie. Jednotka nemôže byť programovaný alebo oznámené, keď sa v záložný režim, ale bude stále kŕmiť svoje zvieratko plánu. Krmivo čas: kŕmenie plán a vzdialené kŕmenie.

feeder materiál: Potraviny-stupeň ABS materiálu

Kategórie potravín: Suchý pes, alebo mačka potravín (bez konzervy alebo mokré krmivo)

Kapacita podávača: 4L

vodná nádrž: 400 ml

Fotoaparát Detaily

Obrazový senzor:1.2 MP

objektív:2.8 mm

zorný uhol:100 stupňov

signálny systém:PAL/NTSC

Pamäťová karta: Max.64GB(neobsahuje)

Audio záznam:10S

Obojsmerné audio: podpora

audio kompresia: G. 711A

Mobilný dohľad: áno

INFRAČERVENÉ nočné videnie : 5 m vzdialenosť

Záložnej batérie: 3ks D Veľkosť batérie (Podpora kŕmenie 60 krát neobsahuje)

Pracovný výkon: 5V/2A napájací adaptér & späť do batérie

POZNÁMKA: EÚ typu plug je štandardne posielať. Ak potrebujete iné typy, prosím zanechať správu.

Produkt Dispaly:

Štítky: diaľkové pet feeder fotoaparát, misa mačka, mačky časovač, gato, fotoaparát psa, x pes zásobník vody, automatu mačka feeder, pes pijanov loptu, mačky automat, kamera video.

  • Materiál: Plastové
  • Min Výstup: 50g
  • Funkcie 1: Pet zásobník vody
  • Funkcie 4: Domáce zvieratá dávkovač
  • Zdroj Napájania: Batérie
  • Kapacita: 4L
  • LCD Displej: No
  • Funkcie 5: Pet vody napájačiek
  • Vodná Nádrž: 400 ml
  • Položka: Pet Automatický Podávač
  • Napätie: 110-240V
  • Objem: 4L
  • Funkcie 2: Pet Napájačiek Časovač
  • obrazový Senzor: 1.2 MP
  • Funkcie 3: Pet Smart Potravín Dávkovač
  • Dropshipping: Podpora
  • Max. Výstup: 2000g

Súvisiace produkty