2 alebo 4 Plátok Hriankovač Kryt Toast Stroj Kryt Pečenie Polyester Kryt Chránič Prachotesný Čistej Kuchyne Nástroj pre Domácnosť
2 alebo 4 Plátok Hriankovač Kryt Toast Stroj Kryt Pečenie Polyester Kryt Chránič Prachotesný Čistej Kuchyne Nástroj pre Domácnosť
Sku: g104534
(0 Recenzie)
Novinka

€7.68 €11.29

Popis:

Informácie O Produkte:

Hriankovač Kryt, Polyester Hriankovač Kryt pre Dvoch Plátok Hriankovač a Prachu & Odtlačkov prstov Ochrana

FUNKCIA:

★[Ideálne pre Ochranu]Tento hriankovač kryt dokonale hodí pre dvoch plátok hriankovač a ideálny na ochranu vašej kuchyni hriankovač prachotesný a čisté,vyhnúť sa svojich miláčikov skákania hore alebo poškriabanie hriankovač.

★[Vysokú Kvalitu Materiálu, Syntéza]Tento hriankovač kryt je vyrobený z Polyesteru 90%+bavlna 10%;Bavlna/Polyester zmes prešívané textílie zabezpečuje tento hriankovač kryt obstojí v skúške času.

★[Vyhovuje Väčšine Štandardných Hriankovač Size]Veľkosť:11.5*7.5*8", Ideálna veľkosť pre vaše hriankovač, nebudú držať príliš veľa kuchyňa priestor.

★[Kuchyňa Dekorácie]Tam sú 3 farby pre váš výber: Červená,Šedá,Čierna,môžete zvoliť farbu na zápas s váš kuchyňa decor.

★[Ľahko sa Čistí]Obe práčka a ručné umývanie sú v poriadku, odporúčame ručné umývanie, aby jeho dobrej kondícii.

Popis produktu

Veľkosť:11.5*7.5*8" /12.5*10*8"/16*7.5*8"

Farba:Červená,Sivá,Čierna(Voliteľné)

Materiál:Polyester 90%+bavlna 10%

Package:

1 x Polyester Hriankovač Kryt

Produkt Show:

Náš výrobok je dodávaný s zástrčku, ktorá je Európsky štandard plug(vhodné pre rodín v Európskych štátoch ako Nemecko, Francúzsko,Rusko,atď.), Ak sa iné zástrčky sú pre vás potrebné. Prosím, pozrite si pictureselection (Vybrať tieto zástrčky a poskytneme prevodníky).

① . AU KONEKTOR Pre Austrálii.

② . UK KONEKTOR Pre Spojené Kráľovstvo.

③ . EÚ KONEKTOR Pre Izrael a Švajčiarsko etcIsrael a Švajčiarsko atď mať rôzne Európskej zástrčky.

Ak je to potrebné,Môžeme poskytnúť prevodníky, Ale prosím uviesť v kúpnej správy.

Zásielky: 1.Normálne sme sa tovar poslať do 1-3 pracovných dní. 2.Prosím skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave a podpísať pred dodaním muž opustí. 3.Ak zistíte, že výrobok je strata alebo poškodenie na ceste. Prosím odfotiť a nechať dodanie mužov, potvrďte ho. Potom budeme vám pomôžu, aby sa za svoje stratíte. 4.Ak chcete výrobky poslať k vám rýchlo, alebo potrebujete súrne, Prosím, zvoľte DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS. ak si myslíte, že poplatok je vysoká, môžete nás kontaktovať, budeme kontrolovať vašu adresu a dať vám najlacnejšie nákladnej dopravy.

Záruka: 1. Všetky produkty budú dôkladne otestovať pred odoslaním. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník. 3. Ak nie ste spokojní s produktom, Prosím, kontaktujte nás. Budeme vám uspokojivé riešenie.

Pripomienky: 1. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

2. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

3. Sme uvítali vašu spätnú väzbu veľmi veľa. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: horizontálne hriankovač, foto prop stojan, chlieb hriankovač, hriankovač sendviče, gril, nova chlieb hriankovač, lg chlieb stroj, maker toast, sandwich toast, taška toast, transparentné chlieb hriankovač.

  • Názov Značky: becornce
  • Funkcia: Iné
  • Protiprachový Kryt: Áno
  • Číslo Modelu: Polyester Hriankovač Kryt
  • Bývanie: Iné
  • Napätie (V): Iné
  • Klasifikácia: Chlieb Stroj (Varené Chlieb Výrobu)
  • Pečenie Rack: No
  • Ovládanie: Iné
  • Certifikácia: Iné
  • Výkon (W): Iné
  • Chlieb Slot Množstvo: 2-3 plátky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty