Retro Video Prenosné hracie Konzoly Gamepad Prehrávače Prenosné Vreckové Herné Konzoly Mini Vreckový Prehrávač pre Deti Darček
Retro Video Prenosné hracie Konzoly Gamepad Prehrávače Prenosné Vreckové Herné Konzoly Mini Vreckový Prehrávač pre Deti Darček
Sku: g104569
(1 Recenzie)
Novinka

€5.94 €7.92

Popis:

Vreckové Herné Konzoly Vstavané 20 Klasické Hry

To je bezproblémové dizajn, panel je vyrobený z zlatým, celkový vzhľad je viac roztomilý a rafinovaný, môže sa dostať vaše dieťa je obľúbený a vítané. Ergonomický dekompresný štruktúra môže posunúť 360 stupňov voľne v ruke, uvoľnenie nekonečné tlak na svoju prácu.

Vstavaný 20 klasické hry

Toto herné konzoly postavený-v 20 rôznych klasické hry. Nie je potrebné sťahovať. To bude mať vždy niečo nové, aby baviť, zatiaľ čo vy málo lásky sú doma alebo na cestách.

Podpora TV Pripojenie

Digitálny multi-platformové zariadenie, môžete hrať na TELEVÍZORE, ktorý má AV výstup rozhrania pre lepší herný zážitok.

Šetrič Energie

Tento radič 1 AAA batérie. Kvôli bezpečnosti počas prepravy, naše balenie neposiela batérií. Zákazníci potrebujú kúpiť v miestnom obchode.

Prenosné a Ľahko sa prenáša

Ultra tenký a kompaktný dizajn, mini pre vás dosť vykonávať. Vhodné pre zabíjanie času na cestovanie mimo.

Vysoko Citlivý Tlačidlo

Všetky hry hráč prešiel prísnymi opakovania klávesov test, zabezpečiť dobrý výkon tlačidlá, zabezpečenie stability a v podstate nulová hra odkladu.

Vysoká citlivosť a presnosť akčné tlačidlo, vám najrýchlejší herný zážitok.

3 Farby

Balenie Obsahuje

1x AV kábel

1x Návod

1x Hra, hráč

1x Retail Box

Štítky: hra retro, box retro herné konzoly, boxy retro konzoly, dekor retro, herný notebook, ghost stick, Ovládanie, hra vreckový prehrávač, fuze herné konzoly, consol hra.

  • Názov Značky: TECTINTER
  • Dotykový Displej: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Package: Áno
  • Farebný Displej: Áno

Súvisiace produkty