Vardsafe VS172R | Vzad Záložný Fotoaparát + Výmena Spätné Zrkadlo Monitor pre Honda Accord Pilot Občianske Odysea
Vardsafe VS172R | Vzad Záložný Fotoaparát + Výmena Spätné Zrkadlo Monitor pre Honda Accord Pilot Občianske Odysea
Sku: g105056
(0 Recenzie)
Novinka

€75.68

Popis:

Vardsafe Popis:

Špz svetlo záložný fotoaparát. Tento parkovacia kamera je navrhnutý tak, aby nahradiť existujúce špz svetlo pre pôvodné, ako a čistú inštaláciu.

Náhradné Spätné Zrkadlo monitor. Tento 4.3 palcový zrkadlo monitor funkcie OEM nahradenie dizajn, ktorý ľahko nahradiť existujúce spätné zrkadlo a bezproblémovo integrovať do svojho vozidla pre továreň-ako a čistú inštaláciu.

Pôsobí ako pravidelné reflexné Spätné Zrkadlo, ako aj LCD monitor. Tento 4.3 palcový nahradenie zrkadlo displej funguje ako pravidelné reflexné spätné zrkadlo, rovnako ako HD LCD monitor.

100% vodotesný. Záložný fotoaparát je úplne odolný voči vplyvom počasia s IP68 hodnotenie.

12-24V široký napätie, ochrana, dizajn. Väčšina vozidiel napájaný 12V, ale niekedy je skutočne spustiť vyšším ako 12V. S cieľom chrániť fotoaparát od výkyvov napätia, je navrhnutý s 12-24V.

Vardsafe Fotografie Produktov :

V Rubrike : 1 X zadná kamera 1 X 4.3 palcový nahradenie zrkadlo mmonitor 1 X 6 m predlžovací kábel s RCA konektor 1 X napájací konektor kábel 1 X inštalačný kit 1 X manuál

Warranty & Termíny A Podmienky, budeme zaručujete sa, tento produkt proti materiálu, vady na obdobie jedného (1) roka od dátumu nákupu.Nie sme zodpovední za chyby v tomto systéme v dôsledku nesprávneho zaobchádzania, nesprávnej inštalácie, poškodenie alebo nesprávnej manipulácie s elektronických komponentov. Nie sme zodpovední za následné škody akéhokoľvek druhu.

Vrátenie & vrátenia : Budeme akceptovať vráti na výmenu alebo vrátenie peňazí ak výrobok dostanete sa kvality vadu, alebo nie, ako je popísané vyššie . Dostanete plnú náhradu, ak vaša objednávka nie je dorazí do času doručenia prisľúbil nám.

Doprava : Sme loďou po celom svete prostredníctvom DHL,FedEx,EMS,Čína Príspevok a tak ďalej.kontaktujte nás, ak pozemok nie dorazí do očakáva, že čas ,ktorý vám pomôže sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď. My LEN loď do vašej Golstroj.sk adresu ,prosím, uistite sa, že vaša adresa v Golstroj.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Spätná väzba : je pre nás veľmi dôležité. Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka a ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu. Prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

Kontaktujte nás : Prosím, kontaktujte nás, ak máte nejaké otázky alebo špeciálne požiadavky . Chatu s nami on-line Obchod Správca alebo nechajte nám správu oboch k dispozícii.

Ako si Vybrať Kvalitné Spätné Kamery : CCD a CMOS obrazový Senzor dva typy obrazových senzorov, ktoré sú k dispozícii pre zozadu (zálohovanie) kamerové systémy sú CCD ("charge coupled device") a CMOS ("complementary metal oxide semiconductor"). Typ obrazového snímača, že vaše parkovacia kamera systém používa bude najdôležitejším faktorom, ktorý určuje kvalitu obrazu. Okrem celkové rozlíšenie, fotoaparát, ktorý využíva obrazový snímač CCD bude poskytovať výrazne lepšie snímky za veľmi nízke a veľmi svetlé svetelné podmienky

Hoci tam sú niektoré primerane vysokú kvalitu CMOS snímača, č CMOS obrazový snímač bude poskytovať kvalitu obrazu, že CCD snímač bude poskytovať. Mnoho nižšiu cenu (a niektoré drahšie) systémy používajú lacnejšie a nižších CMOS obrazový senzor.

Vzhľadom na možnosť, vždy by ste si mali vybrať parkovacia kamera systém, ktorý využíva kvalitný CCD snímač z dobre známy výrobca. Ostré a Sony CCD snímače sú najlepšie k dispozícii.

Káblové a Bezdrôtové Pričom obraz vyrába vysoko kvalitné bezdrôtový systém môže byť v poriadku, keď sa vozidlo nepohybuje, každé mobilné zariadenie (každý jeden!) je citlivé na rušenie, a že rušenie bude horšie, keď je vozidlo v pohybe. Pretože bezdrôtový systém prenáša obraz videa cez vzduch, namiesto cez kábel, môže tam byť nejaké rušenie z rôznych zdrojov, vrátane elektrického rušenia, vysoko výkonné rádiové a televízne vysielače, a mnoho iných zdrojov stretol ako sa vozidlo pohybuje.

Ja osobne som DÔRAZNE odporúčame káblový systém. Infračervené Nočné Videnie je To pravdepodobne jeden z najmenej pochopené funkcie sú k dispozícii, a napriek tomu je to jedna z najdôležitejších vlastností. Hoci vysoko kvalitný fotoaparát (najmä kvalitný CCD kamery), môžu poskytnúť obraz za rôznych svetelných podmienok (vrátane veľmi nízkej hladiny osvetlenia), to nemôže poskytnúť jasný obraz v blízkosti alebo v úplnej tme. To je, kde infračervené nočné videnie osvetlenie Led (light emitting diodes) prichádzajú v

Štítky: cúvanie kábel kamery honda, huawei y5 displej s rámom, honda accord 2013 oem zadnej strane fotoaparátu, coque otec, záložný fotoaparát občianske, kamera honda civic, honda crv monitor, honda city zadnej strane fotoaparátu, honda brio zadnej strane fotoaparátu, kabinet runner.

  • obrazový Senzor: Top CMOS
  • Napájacie Napätie: 12V/24V
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh Materiálu: ABS
  • Uhol Pohľadu : 120°
  • Shell Materiál: Plastové
  • TV Systém: NTSC/PAL
  • Typ Alarmu: Vozidlo Zálohy Kamery
  • Drôt alebo Bezdrôtové: Drôt
  • Model výrobku: Vardsafe VS172R
  • Typ Kamery: Špz ľahká výmena
  • Názov Značky: Vardsafe
  • Dĺžka Video Kábla: 6M
  • Min osvetlenie: 0,5 lux
  • Typ Monitora: náhradné monitor
  • Veľkosť Monitora: 4.3 palce
  • Rozlíšenie: 600 TV line
  • Objektív Materiál: Plast + Sklo
  • Vodiaca Čiara: Áno
  • Nepremokavé: ip68

Súvisiace produkty