Dlhé Rameno stolná Lampa Klip 20 Led Stolná Lampa 3 Farebné Režimy Eye-chránené stolná Lampa Pre Spálne Led Svetlo, 10-Úroveň Jas a Farba
Dlhé Rameno stolná Lampa Klip 20 Led Stolná Lampa 3 Farebné Režimy Eye-chránené stolná Lampa Pre Spálne Led Svetlo, 10-Úroveň Jas a Farba
Sku: g105149
(1 Recenzie)
Novinka

€10.53 €15.94

Popis:

Táto svorka svetlo s stabilná a flexibilná trubica, ktorá môže byť skrútený na všetky pozície, vlastní 3 charakteristické svetelné režimy, aby spĺňali všetky rôzne svetelné požiadavky. Každý svetla jas je nastaviteľná z úrovne 1 na úroveň 10.

Funkcie:

【3 Osvetlenie Farby] vyzýva: jednoduché tlačidlo na prepínanie 3 charakteristické svetelné režimy. Teplá biela / prírodné svetlo / studená biela pre prácu, čítanie a relaxáciu.

【10 Úrovne Stmievač] vyzýva: môžete nastaviť farebnú teplotu a nastaviť jas, aby vyhovoval vašim rôznych svetlo nálady.

【USB Prevádzkované] vyzýva: USB port dizajn, môže byť napájaný USB nabíjanie, power-banka alebo notebooku.

【Očí-ochranné] vyzýva: Vynikajúcu kvalitu Led, vysoké lúmenov a vysoké CRI, flicker-free, anti-odlesku svetla bez blesky a žiarenia.

【Funkcia pamäte] vyzýva: riešené pamäte funkciu, je zaznamenávať vaše používanie zvyk, user-friendly.

【Svorka Dizajn a Plne nastaviteľné] vyzýva: Silné bendy vaňou umožňuje pružne otočný lampa a upraviť svetlo pozície ako sa vám páči. Silné svorky otvorí až 50mm šírka a môžu byť použité dokonale hudobné stojany, police, kancelárske stoly, počítačové stoly, headboards, atď.

【Eco-friendly] vyzýva: na Rozdiel od klasických alebo fluorescenčné svetlá, táto svorka lampy neobsahuje žiadne iné ekologicky škodlivých látok.

【Excellenting Materiál] vyzýva: gumené v zvieracie pomôcť vytvoriť trenie s písací stôl, zabraňuje stôl povrch pred poškodením. Klip je vyrobený z hliníka . Povrchová úprava, poľský, umelecké. Súčasťou lampy bývanie kryt je vyrobený z hliníka pre odvod tepla.

Špecifikácie:

Materiál: hliník

Farba: strieborný

Vstupné: DV5V

Právomoci: Max.10W

Zdroj svetla: Led 20pcs

Svetelný tok: 850lm

Svetlé farby: teplá biela / prírodné svetlo / studená biela

Farebná teplota: 2800-6500k

Jas: 10 úrovne nastaviteľné

CRI: >Ra80

Dĺžka kábla: cca. 1,5 m / 4.92 ft

Dĺžka trubky: 386mm / 15.2 v

Dĺžka lampy: 248mm / 9.8 v

Package hmotnosť: 400g /14.1 uncí

Veľkosť balenia: 340 * 130 * 80mm / 13.4 * 5.1 * 3.1 v

Poznámka:

Táto položka je non-nepremokavé, prosím, použite ju pozorne.

Zoznam balíkov:

1 * Svorka-na Svetlo

1 * Užívateľská Príručka

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: lampa tabl, arm stolná lampa, lampa led, toalhas de mesa, stolná lampa, abajur mesa, led, tabuľka top lampa bezdrôtové nabíjanie, led skrutka, ďalšie čítanie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Hliník
  • Materiál Telesa: Hliník
  • Základný Typ: ŽIADNE
  • Odtieň Typ: Shadeless
  • Číslo Modelu: stolná lampa stolná lampa led stolná lampa led stolná lampa
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Napätie: 5V
  • Názov Značky: Tomshine
  • Štýl: Moderné
  • Je Stmievateľné: Áno
  • Zdroj Napájania: DC
  • Je Žiarovky Zahrnuté: Áno
  • Záruka: 1
  • Certifikácia: ce
  • Prepnúť Typ: ŽIADNE

Súvisiace produkty