Pre kia sportage 2019 nepremokavé auto styling auto príslušenstvo Kožené Vlastné Kufri Mat
Pre kia sportage 2019 nepremokavé auto styling auto príslušenstvo Kožené Vlastné Kufri Mat
Sku: g105603
(0 Recenzie)
Novinka

€25.68 €40.76

Popis:

Popis produktu: Položka Typ: Interiérové Doplnky & Cargo Líniové Názov Položky: speial kufri rohože Kompatibilné Vozidlá : Kryt Hodí sa na všetky Štandardné Sedadlá Umiestnenie na Vozidle: speia l kufri rohože (úplné Surround ) + dvere mat Materiál :Hihgu kvalitnej Pu kože s 6 mm penové polstrovanie. Materiál je umývateľný a priedušná Farba: Čierna , Hnedá , Béžová , Čierno-červená , Čierno-Béžová farba , červené Víno Miesto Pôvod: Vyrobené v Číne, Prosím, porovnať obrázku nižšie, je vhodný iba pre toto vozidlo.

Prosím, Pozor!

Milí kupujúci, všetky chránené koberce musia byť dodané v dvoch baleniach: iba jeden balík je potrebné na ochranu spodnej časti. Všetky koberce musia byť zložené, a vydal, a môže vrások, ale to nebude mať vplyv na používanie. Zmizli po niekoľkých dňoch používania.

Na obrázku môžete vidieť, nemusí byť vaše auto, to je len vzorka a ja vám ho poslať k vám, podľa modelu.

Štítky: kia sportage výbava, kia stinger, kia carnival príslušenstvo kórea, muž príslušenstvo karneval, kia sportage turbo, tím kia sportage, kia stonic 2020, sportag, kia sportage túžba 2020 príslušenstvo, cam kia sportage.

  • Druh Materiálu: Umelá koža
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • kia sportage: 2019
  • Plniaci Materiál: Syntetické Vlákna

Súvisiace produkty