Veľa 20 Nastaviť vydrhnite kefou theeth Dieťa + Sledujte Piesku-Detaily a svadobné dary, krstiny obleky, communions, narodeniny a dovolenku.
Veľa 20 Nastaviť vydrhnite kefou theeth Dieťa + Sledujte Piesku-Detaily a svadobné dary, krstiny obleky, communions, narodeniny a dovolenku.
Sku: g105749
(1 Recenzie)
Novinka

€26.03

Popis:

DISOK

Disok sa rodí s účelom je originál v trhovisko dary a podrobnosti, ktoré sa konajú oslavy, podujatia, opierajúci sa o skupinu od profesionálov so širokými skúsenosťami v sektore. Majú široké katalóg s vyše 3000 odkazy, a máme skladom v našom sklade na výkon enviárselo vášho obchodu, alebo stan v 24/48 hodín. Vývoja a rastu zo naša firma bola založená v priebehu posledných rokov na zlepšenie našich služieb podpory zákazníkov, riadenie objednávok a ponúka najlepšie Ceny trhovisko, vec, ktorú sme viedli na získanie a fidelizar zákazníka s takmer vo všetkých provinciách zo Španielska. Ako STÁVKA de Futuro, seguimos ponúka našim zákazníkom e-shop na uskutočnenie objednávok, noviny zdarma pre stan zaoberá sa najčastejšie používajú produkty a novinky, naliehavé služby Kuriéra, predovšetkým ello veľkoobchodné ceny najlepšie a s propagáciou exkluzívne vykonáva Disok.

Popis Produktu

BATOH S VOSKY DŽUNGLI Batoh s vosky Sfarbenie DŽUNGLI. Obsahuje 5 farieb vosky. Cena Jednotky Materiál: Non Tkané. Opatrenia: 25x30 cm. Podrobnosti pre Svadby, Krstu, október narodeninové oslavy a Sväté Prijímanie, lacný, praktický a Pôvodný pre hostí

Štítky: jedinečné spoločenstvo darček, späť kefa, prijímanie dievča, prvé sväté prijímanie, zubné bielenie, kefa sprcha, späť práčky, Zuby, vaňa kefa, bielenie zubov.

  • Materiál: non-tkané tkaniny
  • Číslo Modelu: 8655-20
  • Príležitosti: Deň Učiteľov
  • Názov Značky: DISOK

Súvisiace produkty