Hrad Kocky Veža s Zásobník Dreva Laserom Rezané Dragon Rezbárstvo Easy Roller Ideálny pre Doskové Hry, D&D a RPG
Hrad Kocky Veža s Zásobník Dreva Laserom Rezané Dragon Rezbárstvo Easy Roller Ideálny pre Doskové Hry, D&D a RPG
Sku: g105938
(3 Recenzie)
Novinka

€14.45

Popis:

Majte svoje figúrky v mieste, vaša počítadlá správne počítanie, a krajinných scenérií neporušené s týmto laserom kocky veža. Ovládať herné prostredie a udržať wild kockou hádže na minimum! Tento kocky veža je vyrobená z kvalitnej preglejky a s vyrytým laserovej technológie. Vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, táto veža je istý, že vydrží veľa hernej relácie!

Veža je dodávaný ako banda ploché kusy dreva, ktoré môžete ľahko zapadajú dohromady pomocou skrutiek. Po dokončení, je pevná, pekne vyzerajúce, a kompaktný. Budete radi, aby si ju kúpili!

Predstavte si, keby ste sa, a budete počuť dungeon master volať von "nekromanti tmavé spevy stúpa, a pravopisu, strieľa sa k vám v tmavo zelenej blur. To zasiahne vo flash! Potrebujem roll." Viete, ako si urvat svoj kocky je to robiť, alebo zomrieť chvíľu. Mohli by ste vrátiť ich na stôl, ale pred vami je inšpirovaný fantasy kocky veža! Víťazstvo je blízko, ako váš kocky kvapiek a budete počuť ozveny ak plastov na drevo! Celý stôl čaká, netrpezlivo čakal, ak môžete prežiť!

Rozmery:

2.3" Wide, 6.4" Dlho, 6.3" Tallový(Státie); 3 Cm 6.3" Dlho, 2.6" Tallový

Štítky: pôvodné rpg kocky, lazer dreviny tvary, 100ks dice set, dosková hra, d10 dice set, extraktor laser cut, kocky, zoid, dice set, položky marvel legendy.

  • Položka Druh: Model
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov

Súvisiace produkty