158 cm #14 Telo farbu kože Najvyššej Kvality Krásne sexy žena sex robot celý TPE s kovovou kostrou sex bábika mužov je sex hračky
158 cm #14 Telo farbu kože Najvyššej Kvality Krásne sexy žena sex robot celý TPE s kovovou kostrou sex bábika mužov je sex hračky
Sku: g106234
(2 Recenzie)
Novinka

€475.32

Popis:

Milí kupujúci

Sľubujeme, že budeme poskytovať 100% isté bábiku ako nasledujúci obrázok.Náš Obchod-Linkooer poskytnúť bábiky s vysokým qulity a odmieta výroba bábik s nízkou kvalitu všetkých produktov v našom obchode prešli CE certifikát. Sex hračky poskytnúť vám s funkciami a službami manžela alebo manžela, alebo partnera a poskytnúť všetky radosti pre vás v spálni.Váš manžel alebo partner niekedy nemôže uspokojiť vás, ak chcete prijať opatrenia v spálni.Takže najlepším riešením je použiť silikónové bábiky. Prosím, buďte v kontakte s nami, ak máte akýkoľvek dotaz, s cieľom zabezpečiť, budete získať dostatočné a sen bábiky.Ďakujeme!

Produkt Špecifiká

Výška: 5 ft 2. / 158 cm. Hmotnosť: 71 kg). / 32 kg. Horné Poprsie: 32.3 v. / 82 cm. Pod Poprsie: 23.2 v. / 59 cm. Pás: 19.7 v. / 50 cm. Boky: 33.5 v. / 85 cm. Rameno Šírka: 13.4 v. / 34 cm. Ručné Dĺžka: 6.7 pri. / 17 cm. Dĺžka nôh: 8.3 v. / 21 cm. Vaginálne Hĺbka: 7.1 v. / 18 cm. Análny Hĺbka: 5.9 v. / 15 cm. Ústne Hĺbka: 4.7 v. / 12 cm. Materiál: TPE s Kovovou Kostrou.

Poznámka:

1. Veľkosť pre ručné meranie, tam môže byť niekoľko centimetrov chyba, patrí k bežným javom. 2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. 3. Fotografie môžu mať citlivé obsahu. Ak potrebujete podrobnejšie fotografie, kontaktujte nás. Pošleme necenzurované fotografie toyou.Sľubujeme: dostanete 100% isté ako pod obrázkom bábiky.

O Logistiky:

1.Dodávané z Európy sklade: žiadna daň,o 3-15 dni, aby sa dospelo 2.Dodávané z Číny do ruskej: žiadna daň, o 20-55 dni, aby sa dospelo 2.Dodávané z Číny do ruskej: žiadna daň, o 20-55 dni, aby sa dospelo 3.Dodávané z Číny do USA,Spojené Kráľovstvo,Nemecko,Francúzsko,Poľsko,Česká,Španielsko,Taliansko,belgicko, Dánsko,Luxembursko,Holandsko, Chorvátsko,Slovensko, Slovinsko,Fínsko,Monako,nemecko, Rakúsko, Švédsko, Grécko,Írsko,Portugalsko,Estónsko,Lotyšsko, Litva, Rumunsko,Maďarsko,žiadne dane,žiadne colné odbavenie poplatky,o 3-15 dni, aby sa dospelo.

Balenie Zoznam

Tipy: oblečenie na foto nebude odoslaná, ktoré sa používajú iba na pomoc shotting účinok.

Štítky: moje sexuálne hračky, robot hračka, sex hračky, silikónové sex bábiky jazyk, erotické penis krúžok, vysoký sex bábika tpe, sex stroker, herný notebook, sexy hlavu bábiky, reborn.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Číslo Modelu: 158 cm #14
  • Nemravný Obrázok: No
  • Materiál: 100% TPE kovová kostra
  • Položka Druh: Sex Bábiky

Súvisiace produkty