100ks Potravín Taška Klipy Tesnenie Samolepiace Olúpeme a Držať Tin Väzby Plastové Twist Väzby na Kávu Tašky Chlieb Tašky Záhradnícke Nástroje
100ks Potravín Taška Klipy Tesnenie Samolepiace Olúpeme a Držať Tin Väzby Plastové Twist Väzby na Kávu Tašky Chlieb Tašky Záhradnícke Nástroje
Sku: g106274
(0 Recenzie)
Novinka

€8.78 €12.54

Popis:

Set Zahŕňa : 100* Kôra a Držať Tin Väzby

Stav : Úplne Nové

Materiál : Plast

Funkcie : 100ks káva taška tin väzby, dostatočné množstvo pre vás na použitie, a nahradiť. Vyrobené z kvalitného plastu, dostatočne flexibilné, aby sa ľahko ohnuté, odolné a spoľahlivé použitie. Taška tin väzby môžu byť ohnuté a upravené tak, flexibilita, dobré tvar uchovávania po deformácii. Môžete ľahko odlepujú späť film, potom použiť samolepiace časť vložiť tesniace pásky na balenie vrece. Vhodné pre úst kávy tašky, cukrovinky, tašky, pečivo, tašky, žetóny, tašky, čokolády a vrecia a iné podobné tašky, aby sa vaše tašky zapečatené a neporušené.

Rozmery(d x Š) : cca. 14 x o 0,8 cm/5.5 x 0,3 cm

Jednoduché použitie :

1. Po prvé, odlúpnite späť film tesniacej pásky.

2. Po druhé, vložiť tesniace pásy do centra taška úst.

3. Potom, roll taška úst nadol o 2 - 3 krát.

4. Zložiť dva konce tesniaci pás v opačných smeroch na dokončenie tesnením.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: opakovane silikónové kravatu, plastových fólií, klip vlasy, taška stan, taška klip stick, taška fóliou stick, klip káva, zámok drevené palice, kovové twist, tin tin.

  • Materiál: Plastové
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: Kôra a Držať Tin Väzby