3ks Bez Box 18 g Ryhovanej Medi Black Nikel + Rovno Prút + Taige 18 g Čiernej Medi, Niklu, Trezor Mäkké Dart
3ks Bez Box 18 g Ryhovanej Medi Black Nikel + Rovno Prút + Taige 18 g Čiernej Medi, Niklu, Trezor Mäkké Dart
Sku: g106630
(1 Recenzie)
Novinka

€6.50 €10.82

Popis:

Jeden súbor mäkký hrot šípky (t. j. 3x šípky) Dĺžka: o 15.6 cm Hmotnosť: 18 g (montované) Priemer: 8 mm Materiál: Pevné Brass (barel); Hliník (hriadeľ); PET (letu); Plastové (vec) Let Dizajn: Reflexné, ako je uvedené na Balíku Zahrnuté: > 3ks Šípky

- Manipulácia čas :48 hodín - Štandardné do USA :o 7-14 pracovných dní(ePacket) -Ekonomiku USA:o 20-35 pracovných dní(BEZ sledovania do 5 eur) - Ekonomika Int 'l Dopravy:20-35 pracovných dní(BEZ sledovania za $20) -Štandardná Int' l Dopravy:20-35 pracovných dní(S sledovania) -Ale ako Rusko,a niektoré Južnej Ameria krajiny možno potrebovať 2-3 týždne viac. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v ebay je správne. len budeme sledovať vašu adresu uvedenú v ebay objednávok na prepravu. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Platby Sme akceptuje Paypal, iba Ak máte akékoľvek otázky o platbu,prosím, kontaktujte nás cez eBay správy. Dovozné Clá V prípade, že sa niektoré daň je splatná Po dodaní, je vašou povinnosťou plniť, že náklady a môže to spôsobiť oneskorenie dodávky plán a budete musieť vyzdvihnutie tovaru na colnom úrade. Podmienky & Podmienky ponukového na tejto položky sa Kupujúci súhlasí, že všetky termíny a podmienky, ako sú uvedené v tomto zozname .uistite sa prosím, prečítať a súhlasiť so Všetkými eBay Podmienky pred ponúkania cien. Všetky obrázky sú ilustračné účely a Farby sa môže mierne líšiť. Náš obchod poslúcha všetky eBay Pravidlá a Zásady.

Štítky: 10 mm mosadz, zliatiny zvaru, potápanie cievky, nastaviť šípky 16 g, bg, elektronika šípky 16 g, dart šípky 16 g, nikel mieste, 10 mm meď, 5x11x4 guľôčkové ložisko.

  • Druh: Dart ihly
  • Vek: >8 Rokov

Súvisiace produkty