100 Nastavuje Osobné Ryté, Drevené Láska Srdce Značky Dreva Reťazec Značky Svadobné Značky Baby Sprcha Značky Krst Darček Decor 40 MM
100 Nastavuje Osobné Ryté, Drevené Láska Srdce Značky Dreva Reťazec Značky Svadobné Značky Baby Sprcha Značky Krst Darček Decor 40 MM
Sku: g106970
(3 Recenzie)
Novinka

€11.39 €17.01

Popis:

Popis

Nechajte nám svoj osobný text na objednávku, poznámka alebo odoslať textovú, aby nás cez správy až po uhradení!(Akýkoľvek iný text je ok!)

Množstvo: 100 Ks

Materiál: Drevené

Hrúbka: 3 mm

Platby

Ak máte nejaké problémy s platbou, Prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Doprava

Máme loď po celom svete (rovnaké poštovné a manipulačný poplatok pre všetky krajiny).Budeme loď do 2 pracovných dní po obdržaní vašej platby. Normálne, vaša objednávka bude dorazí do 15-25 pracovných dní. Nie sme doručenia na sviatky. Ak potrebujete EXPRESS služby, ako EMS, UPS a DHL. Prosím, kontaktujte ma pred uvedením cenovú ponuku.

Podmienky Predaja

Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. môže to trvať 20~25 pracovných dní pre položku, aby sa dospelo. Ak kupujúci nemá prijímať položky po 25 pracovných dní, prosím, kontaktujte nás s vašou číslo položky. A môžeme sa pokúsiť odoslať ju na vás zadarmo. Ak nie ste 100% spokojní, môžete ho poslať späť k nám na vrátenie peňazí alebo výmenu. Prosím potrebné pripomenúť, že by ste byť zodpovedný za poštovné pre vrátenie tovaru.

O nás

Naše Produkty

Snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka na každý predaj ponúkame kompletný. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme s vami spolupracovať.

Nechajte nám svoj pozitívnu spätnú väzbu pre nás po prijatí položky bez ohľadu na to či sú uspokojivé s mojím položky, necháme za rovnaké pre vás. Ak chcete zanechať negatívne pripomienky, kontaktujte ma prosím na prvý, veríme, že všetko by mohlo byť vydané pred odchodom to ,spätná väzba je môj život.

Ste naša Č.1 priority a vynikajúce zákazníka. Ak máte akýkoľvek dotaz alebo nespokojnosť,

Contect nás

prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis cez eBay správ. Náš pracovný čas: Čína času (GMT+8) :pondelok až piatok 9:00 hod. do 6.00 hod. Nie sme práci dovolenku . Ak ste sa na nás obrátiť prostredníctvom eBay správu , my vám odpovieme vám do 24 - 48 pracovných hodín.

Štítky: dieťa sprcha šišku darček, vlastné srdce, vlastné prítomný, vlastné ocele, vlastné menovky, svadobné, Osoba, Vlastné, novinka dieťa sprcha dary, dieťa sprcha darček odznak, zábal baby sprcha darček.

  • Číslo Modelu: WT49
  • Materiál: Drevo;Drevené
  • Názov Značky: yangsion
  • Príležitosti: Valentína
  • Počet Pc: 100
  • vzor: RASTLINA
  • Typ Veľkoobchod: Áno(>50 Ks)

Súvisiace produkty