8x3mm N50 neodýmu magnetu NdFeB nickle doprava Zadarmo vzácnych zemín silné magnety 50pcs disk
8x3mm N50 neodýmu magnetu NdFeB nickle doprava Zadarmo vzácnych zemín silné magnety 50pcs disk
Sku: g106984
(1 Recenzie)
Novinka

€7.81

Popis:

Tu si budú kupovať 50pcs Dia.8x3mm N50 magnety.

Ak ste nenašli v neodýmu, magnety,ktoré potrebujete, stačí fell zadarmo kontakt so mnou, Sme profesionálne Magnety výroba továrne,akceptovať prispôsobenie objednávky.

Pozor Prosím:

Silné magnety sú krehké,buďte, prosím, opatrní, keď používate,vyhnúť sa kolízii.

Dia.8x3mm N50 50pcs Tvar:Veľkosť Disku:Dia.8 mm Hrúbka 3 mm Materiál:Nd-Fe-B magnety Trieda:N50 BR:14000-14500 GAUSS Hcj ≥12KOe Hcb ≥10.8 KOe BHmax:48-51MGOEe Max Prevádzková Teplota: 80 stupeň Celzia / 176 Celzia stupeň Pokovovanie: Nikel+Meď+Nikel triple vrstva á

Shippment em budú odoslané prostredníctvom ČÍNA PRÍSPEVOK AIR MAIL s SLEDOVANIA Č. Tovar vám bude dodaný do 1-2 DNÍ od prijatia platby vymazané. Rusko,Brazília:15-45 pracovných dní, U. S. A.:7 až 15 pracovných dní, Kanade,Austrálii,na Novom Zélande,v Hlavných Krajinách Európskej Únie:7-20 pracovných dní Aisa Krajín:15-35 Pracovných dní, Iné krajiny: nie viac ako 45 pracovných dní. (nezahŕňajú víkendy,sviatky a pod.) Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak akúkoľvek otázku/problém. Platby prijímame Escrow. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak akúkoľvek otázku/problém. Returne, Ak sa pre to, čo niekedy dôvodu sa zobrazí položka nie je k vašej spokojnosti, do 15 dní od doručenia položky, prosím kontaktujte nás a vrátiť vec. Ak sa položka je v rovnakom stave ako keď získal úplné vrátenie predaj cena sa bude venovať. Keď kupujúci bude musieť zaplatiť náklady na dopravu. Spokojnosť Našou prioritou je poskytnúť vám jednoduchý, príjemný a úzkosť-free nákupné skúsenosti. Snažíme dať jasný, úprimný, a úplný opis našich výrobkov a ich podmienky. Sme vždy pripravení pomôcť, ak máte nejaké otázky alebo sa vyskytne problém, ale ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s produktom, alebo službu neváhajte a kontaktujte nás. Budeme s vami spolupracovať na vyriešenie akýchkoľvek problémov. To je pre nás veľmi dôležité, aby ste mali Pozitívny A 5 Star Transakcie s nami. O nás Sme profesionálny magnetický materiál výrobcu a dodávateľa v číne. Tiež sme profesionálne online predajca v číne. Takmer sto tisíc balíkov bol dodaný v posledných 4 rokov v Číne. Sme mať viac ako jeden milión kusov magnetov rôznych veľkostí na sklade. Väčšinu objednávok by mohli byť usporiadané do 24 hodín. Prispôsobenie je prijaté,ale to vás bude stáť viac pre menšie množstvo. Pre akékoľvek informácie, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek.Budeme odpovedať čo najskôr. Ďakujem.

Štítky: kryt alarm m13, tréner peňaženky au, autá ontario ca, mačka čerpať košele, riasiniek drôt 015d, autá libanon tn, autá logan utah, chrome armatúra, autá deti džínsy.

  • Tvar: disk
  • Kompozitné: Neodýmu Magnet
  • Druh: Trvalé
  • Číslo Modelu: 8x3mm N50
  • Aplikácia: Priemyselné Magnet

Súvisiace produkty