Víla Dekoratívne Ručné Tibete Tibetského Striebra Staré Striebro Vložkou Gem hudobný nástroj Shell Conch Roh, Trúbka Socha
Víla Dekoratívne Ručné Tibete Tibetského Striebra Staré Striebro Vložkou Gem hudobný nástroj Shell Conch Roh, Trúbka Socha
Sku: g107058
(1 Recenzie)
Novinka

€26.78 €38.26

Popis:

Veľkosť: Výška 5.5 palcový .Dlho 2.3 cm . šírka 1.9 palec

Hmotnosť: 0.65 KG----zahrnuté hmotnosti obalových materiálov

Materiál: Striebro Vložkou Gem

Stav: Dobrý stav

Vítam vás Na Kúpiť

Ďakujeme, že ste !! Veľa šťastia ! ! žehnám vám veľa šťastia a dobré každý deň!

Som rád, že zavedenie tejto , Z obrázkov, ktoré ste mohli vidieť, že je veľmi pekné, vysoko zber alebo ako darček pre vášho priateľa! Ak sa vám páči ,prosím, navštívte môj shop nájsť viac orientálne poklady, žehnaj vám veľa šťastia a dobré každý deň!

ak ste skutočné, ako je zber Čínsky antik, prosím, nenechajte si ujsť najlepšiu šancu, je vyrobený z vysoko kvalitných bronz. môžete vidieť obrázok , monster sú vyrobené handwork, spracovanie je veľmi spresnenie. V starej Číne, každá rodina musí mať tento druh zvieraťa ,pretože to môže lustrate zlo , to je dobrý nástroj exorcise. takže ,nenechajte si ujsť tak nádherné položky ,To prinesie aj veľa šťastia, zdravia, bohatstva, múdrosti, úspech, dlhovekosť a blahoslavení pre vás! Cenovú ponuku s dôverou ,veľa šťastia!

Politika:

Sme vybaviť Všetko vždy prísť s záruka spokojnosti: Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou alebo nie je úplne spokojný s ničím, keď sa budete prijímať položky.Prosím E-mail nás čoskoro.Budeme riešiť to pre vás do 48 hodín(Vrátenie peňazí alebo výmenu položka),ak vrátenie peňazí,by ste sa mali vrátiť do 14 dní od dražby, ktorý sa skončil som sa šťastne vráti kúpnu cenu.Ďakujeme, že ste !! Veľa šťastia ! !

Štítky: havajská conch shell horn, white tara tibete, vlastné tlač ponožka, keramické figurin, slávna socha, socha more, guľôčky mier, krúžky shell vložkou, conch shell trúba, hmyzu obrázok.

  • Materiál: Tibete Silve Tibetskej
  • Tému: láska
  • Regionálne Funkcie: Čína

Súvisiace produkty