Sex stroj Teleskopická Dildo Vibrátor Automatické Hore Dole Masér G-spot Tlačením Zdvíhateľnej Mačička hračka Sexuálne Hračky pre Ženy
Sex stroj Teleskopická Dildo Vibrátor Automatické Hore Dole Masér G-spot Tlačením Zdvíhateľnej Mačička hračka Sexuálne Hračky pre Ženy
Sku: g107141
(4 Recenzie)
Novinka

€21.19 €30.27

Popis:

Funkcie:

S týmto realistický vibrátor! Tento rideable dong pre dámy je ideálny pre dospelých hračka pre každý pár chcú okoreniť svoj sexuálny život! Priniesť nové vzrušujúce človeka do spálne risk-free! Môžete dokonca použiť tento dong získať sexy pocit skutočného penisu, zatiaľ čo vy potešenie seba samého! : Tento vibrátor je veľmi vhodný pre horúce a zaparené, sprcha sex! Táto non-vibračné dildo s guľou môžete nalepiť na vašu sprchové dvere alebo vaňou stenu pre najdaždivejšie, najdivokejšie styk ste kedy zažili! Majú silný orgazmus sama, alebo pozvať svojho milenca zapojiť do zábavy! : Dať vám uspokojujúci pocit skutočného človeka, zatiaľ čo vy masturbovať! To extrémne penis-tvarované dildo pre ženy, aby si myslíte, že ste na koni reálne stud! Realistický hlavu, veiny hriadeľa a vrásčitý gule naplní vás len ako muž by! Teraz môžete mať neuveriteľné reálnom pocit, sex na vlastnú päsť! : Vibrátor je vyrobený z lekárskej triedy ABS, silikónové a je bezpečné, mäkké, elastické, non-jedovatý, bez zápachu a priateľské k pokožke. Vibračná tyč je pokrytá plastický štruktúru, väčšiu hlavu a štíhly pás, že sú hladké a ergonomické. To je jednoduché vloženie do pošvy dosiahnuť presné G-bodu.

Popis:

Materiál:Silikón, ABS

Funkcie: 3 rýchlosti tlačením, 7 frekvencie vibrácií.

Napájanie: vstavaná Batéria, USB Rechargable

Kapacita batérie:1100mA

Teleskopická vzdialenosť: 4,5 cm

Hlučnosť: Max 50 dB

Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Pošleme vaše produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe. Zoznam balíkov: 1 x Vibrátor, Dildo 1x Nabíjací Kábel 1 x Diaľkový ovládač (Závisia od vášho výberu)

Štítky: sex hračky žena, moje sexuálne hračky, hračky pre dospelých, sex hračky, bdsm hračky, análny, sex, vibrat, análny plug, faak sacie.

  • 200000204: 200003561
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Silikónové
  • Číslo Modelu: B1993+B2193
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: SEXSOHO
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Druh: G-Spot
  • Veľkosť: 265 x 35 mm

Súvisiace produkty