Kuchyňa Ťuknite na položku Zliatiny Povodí Kovové Kohútiky Umývadlo Ťuknite na položku Studenej a Teplej Vody, Domov Kohútik (2012 Zliatiny Kohútik)
Kuchyňa Ťuknite na položku Zliatiny Povodí Kovové Kohútiky Umývadlo Ťuknite na položku Studenej a Teplej Vody, Domov Kohútik (2012 Zliatiny Kohútik)
Sku: g107276
(2 Recenzie)
Novinka

€13.32 €23.36

Popis:

Popis

Táto prémia zliatiny batérie, ponúka moderný a elegantný, jednoduchý dizajn nadol zakrivené ploché náustok, ktoré replikuje vodopád-ako prúd vody. Tento batérie, ponúka vynikajúci výkon, zjednodušená inštalácia a ľahká údržba.Na kohútik je pevné medené konštrukcia zabezpečuje rokov účinnosť a trvanlivosť.

Funkcia

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Zliatiny.

- Veľkosť: Cca 14x10x5 cm.

- Pevná Kovová Konštrukcia: Kohútik telo a rukoväť vyrobená z hliníkového zabezpečiť trvanlivosť a spoľahlivosť pre nadchádzajúce roky.

- Na batérie je vyrobené z odolného kovu, nie je ľahké dostať hrdzavé.

- Vyzerá Dobre: Tieto kohútikov sú super lesklé, elegantné a moderné. Vhodný pre vaše domáce dekorácie štýl.

- Tento batérie, ponúka vynikajúci výkon, zjednodušená inštalácia a ľahká údržba.

- Tento zliatiny kohútik je potrebné pre rodinu.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitora jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie zoznam

1 x vodovodu

Štítky: kuchynský drez klepnite, mixér umývadlo, kuchyňa vodu z vodovodu, batérie, umývadlo, kohútik gurmán, povodie umývanie, mixér umývadlo, kohútik kuchynský drez, moderný drez, kuchyňa klepnite.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty