Tremsetter Most Tremolo stabilizátor Tiež Funguje W/Floyd Rose~Úplne Nové
Tremsetter Most Tremolo stabilizátor Tiež Funguje W/Floyd Rose~Úplne Nové
Sku: g107365
(3 Recenzie)
Novinka

€27.20 €35.33

Popis:

Materiál :mosadz

Oblek pre Blatník, Wilkinson, Kahler, a gitaru Ibanez

Celková Dĺžka:58mm

Šírka:predstavovala 29,5 mm

Hmotnosť:66g

Funkcia:

Zbrusu Nový Tremsetter Tremolo Stabilizáciu Auta.Na Tremsetter funguje na Floyd Rose vybavené gitary, a bude pracovať na takmer akýkoľvek štýl opierka tremolo vrátane Blatník, Wilkinson, Kahler, a Ibanez.

Na Tremsetter výrazne zlepšuje gitara výkon stabilizačný vaše tremolo. To sa automaticky vráti vaša plná-plávajúce tremolo jeho presnej "nula" neutrálnej polohe, eliminuje chvenie a sag, takže gitaru zostáva v melódiu.S Tremsetter môžete ohýbať reťazce, hrať most harmonických, agresívne rytmus diely alebo stlmiť reťazce, a most zostáva stabilné.Najlepšie zo všetkých, Tremsetter je celkom retro-fit. Nie je potrebné rozsekať vaše vintage sekera, stačí ho nainštalovať a hrať!Na Tremsetter nainštaluje na váš tremolo gitary v zadnej dutiny, kde pružiny sú. Keď dáte plechový kryt späť na gitaru budete nikdy vedieť, aj na Tremsetter je tam na to, prácu. Na Tremsetter automaticky prináša gitaru späť na jeho "nulový" alebo východiskovú pozíciu.

Zvyčajne svoje tremolo spolieha na reťazec napätie ťahanie proti prameňov v zadnej časti vašej gitary. Je to krehkú rovnováhu podobným spôsobom ako balansovať totter funguje. Ak na jednej strane je len málo z rovnováhy,gitaru bude z melódiu. Na Tremsetter prepíše túto neistú vyvažovanie situácie a prináša váš tremolo späť na presné "sedí" pozícia.Ešte stále sa môžete tlačiť nadol a vytiahnite späť na tremolo na zdvíhanie a spúšťanie moje bodnutie. Na Tremsetter funguje veľmi podobne ako dvojité otočné dvere; teda, dvere sa môže hojdať obidvoma spôsobmi, ale prichádza na odpočinok v stredovej polohy. Keď necháte ísť, alebo vaše tremolo rameno po máte zvýšené alebo znížené vašich strún, Tremsetter automaticky vráti vašu tremolo, aby to je "nula" pozícia.

Na Tremsetter stabilizuje vaše tremolo a odstraňuje nepríjemné chvenie. Na flutter alebo warbling zvuk je naozaj váš reťazec energia je absorbovaná vaše tremolo prameňov. Na Tremsetter zľahka má tremolo v polohe tak, že reťazec je energia prechádza vaše snímače a sa vaše amp, nie na váš tremolo prameňov. Mali by ste okamžite počuť dramatické zlepšenie vašej gitary útoku, objem a udržiavať.Na Tremsetter stabilizuje vaše tremolo, aby sa minimalizovalo "tremolo sag". "Tremolo sag" je to, čo môžete zažiť, keď sa budete ohýbať reťazec, čím sa zvyšuje string tlak spôsobuje váš tremolo na rock alebo sag dopredu. To kladie priľahlých reťazce z melódiu.

Štítky: floyd rose tremolo, gitara schaller, peavey floyd rose časti, cukríky haribo, elektrická gitara krku doska, ovládať elektrický naviják, floyd rose, tuner wilkinson, kahler, tremolo gitary.

  • Druh: most
  • Názov Značky: SYLIFE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)