Peridot Waterdrop Shapped Orgonite Prívesok S Cho Ku Rei Symbol - Bohatstvo, Lásku, Meditácie Orgone, Peniaze Magnet-Talizman
Peridot Waterdrop Shapped Orgonite Prívesok S Cho Ku Rei Symbol - Bohatstvo, Lásku, Meditácie Orgone, Peniaze Magnet-Talizman
Sku: g108013
(1 Recenzie)
Novinka

€12.66

Popis:

Peridot Waterdrop Shapped Orgonite Prívesok S Cho Ku Rei Symbol

Toto je špeciálne naprogramovaný silný peniaze artefakt a talizman!

Tento prívesok bude priťahovať peniaze energie a prietoku počas celého svojho života.

Kovy: 24K zlatou Fóliou

Prívesok Rozmery(cca): 1.18"(3 cm) Dĺžka

Kryštály: Prírodné Peridot

Reiki infúzie, obvinený a aktivovaný prívesok, ktorý je vyrobený s láskou len z prírodných kameňov / kryštály, originálne 24k zlatou fóliou.

Používam materiálov najvyššej kvality na trhu, vytvoriť každý kus, a každý je ručne po jednom. Ako som použiť iba prírodné kamene, nariadil, prívesky, môže byť mierne odlišný od vzorky.

Peridot - Srdcovej Čakry. To má priateľské energie a je výborný na hojenie. Pomáha pri znovuzrodenia a obnovy všetkých druhov. Vibrácie tieto krásne zelené vápna kamene resonates s frekvencia zvýši, tak to je pozoruhodné drahokam pre prejavom všetky požadované veci. To môže zvýšiť sebadôveru a sebavedomie, vyvážené trpezlivosť a jasnosť myslenia. Je známy ako kameň pre prosperitu a šťastie. To môže viesť k zlepšeniu vášho spiritualita a zdravie a energia z týchto zelené kamene tiež pomáha vytvoriť vzrast v láske a radosti vo svojom živote. Prináša zlepšenie emočného zdravia, a je veľmi účinný kameň prejavovať rast vo vašej hojnosti a prosperity, a jeho pôsobenie na zjavne zvýšenie toku peňazí je úžasné!

Dostanete:

- 1 dobrý zabalený prívesok

- 1 prívesok šnúry, ktoré sa môžu líšiť od jedného obrázku

Kryštály a kamene používané v orgonites sú jedinečné a odlišné v tvare a veľkosti, takže objednať orgonites môže byť mierne odlišný od vzorky na obrázku.

Ako všetky ručne vyrábané predmety, tieto sú individuálne a jedinečné kusy, ktoré môže mať drobné nedokonalosti.

Štítky: gd hodinky, talizman bohatstvo, reis plagáty, peridot kameň, orgonit, šperky reiki, prírodné peridot prívesok, náramok peridot, feng shui peniaze, reis reproduktor.

  • Regionálne Funkcie: Európa
  • Materiál: Živica
  • Štýl: Európa