Škrečok Klietky Akryl Transparentný Zlato Drôt Znášať Veľké Villa Škrečkov Klietky Dodávky Hrad Nastaviť Malé Zvieratko Nadrozmerné Villa Dodávky
Škrečok Klietky Akryl Transparentný Zlato Drôt Znášať Veľké Villa Škrečkov Klietky Dodávky Hrad Nastaviť Malé Zvieratko Nadrozmerné Villa Dodávky
Sku: g108118
(1 Recenzie)
Novinka

€31.36 €52.27

Popis:

Poznámka: Keď sa zobrazí dom, možno zistíte, že to nie je transparentný. Nebojte sa, je to preto, lebo to má ochranný film. Ak si odtrhnite ochranný film pred montáž, budete mať transparentné domu.

Akryl škrečkov klietky, prízemný dom, veľké farebné škrečkov, dodávky, transparentné klietky Funkcie: pohodlnejšie pre pasca na myši, potraviny výmenu a čistenie. Každé poschodie je vyhradené pomocou fľaše vody, beh kolesá a kúpeľňa montáž ústa. Tipy: 1. Venujte prosím pozornosť zobrazenie a popis obrázky z možností, takže si môžete vybrať tovar, ktorý je vhodný pre vaše zvieratko. 2. Farba klietky je, ako je uvedené v možnosti zapojenia a farby príslušenstvo je dodávané náhodne. Ak chcete zadať, prosím, kontaktujte nás. 3. Vzhľadom na rozdiely v reklamnej a podmienok snímania, skutočný objekt môže mať mierne chyby s obrázkom. Vezmite prosím na vedomie vyššie uvedené.

Štítky: Pierko, klietky, klietka pre potkany, hamsterhok, klietka, škrečok transparentné, klietka králik, škrečok doska, všeobecné králik klietky, škrečok akryl klietky, škrečok hračka.

  • farba: Ružová Modrá Zelená
  • Číslo Modelu: Akryl
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Poschodie: Jeden transparentné vily
  • Použitie: škrečok dom

Súvisiace produkty