Auto Auto, Koleso Kefa Pneumatiky Rim Umývanie Nástroj Dlhá Rukoväť Vozidla, Pneumatík, Čistenie Kief Auto Údržba Starostlivosť Auto Príslušenstvo L1
Auto Auto, Koleso Kefa Pneumatiky Rim Umývanie Nástroj Dlhá Rukoväť Vozidla, Pneumatík, Čistenie Kief Auto Údržba Starostlivosť Auto Príslušenstvo L1
Sku: g108273
(1 Recenzie)
Novinka

€5.46 €6.28

Popis:

Vlastnosti : *1. Aby vaše auto bez poškvrny: dosiahnuť vzhľad čistých kolesá & ráfiky vo vnútri a vonku, odstráni cestnú špinu a brzdného prachu bez poškodenia vaše kolesá alebo sa dostať ruky špinavé. *2. Bezpečné použitie: skvelý dizajn pre získanie do podvozkových šácht, bez toho aby vaše ruky v ohrození. Odolná polypropylénová rukoväť, štetec konci vyrobená z hustej, absorpčné syntetickej vlny mikrovlákna (metal-free). *3. Nie je na škodu, aby vaše auto: eliminuje wheel cleaner drmolit (obstojí žiadne čistiace prostriedky) a zabraňuje poškriabaniu, kefy nebude zanechať škrabance, scuffs, škrabance, alebo iné poškodenie vášho vozidla ráfiky aj v prípade, že sú maľované. *4. Kompletné čistenie pokrytie: pružná (nie ohybné) kefa konci sa dostať do rôznych ťažko dosiahnuteľných oblastiach. Veľká kefa na dosiahnutie hlboko do kolesá a čistenie podvozkových šácht na vozidlá a Prívesy. Stredné kefa pre stredné a malé kolieska medzery, vzduchových výustiek, dvere, džemy, a motor oblastiach. Malá kefa malé medzery ako sú grily a úzke hovoril kolesá. *5. Jednoduchá starostlivosť: plyšové dosť dobre pracovať s mydlovou vodou a dostatočne dlhý na dosiahnutie hlboko do podvozkových šácht. Nebude drmolit, ako sú plastové kolieska čistiace prostriedky; bezprašnou a jednoducho opláchnite vodou a mydlom a dôkladne vyschnúť, alebo suchý vzduch, takže čistenie je jednoduché a bez námahy. Balenie zoznam: 1 * Kolieska čistiaca kefa Opatrenia : 1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť. 2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Špecifikácia : [Typ]: Auto, Koleso & Rim Kefy [Materiál]: PP Rukoväť + Vlna Štetec [Funkcia]: Auto, Upratovanie, Čistenie Kolies, Rim Čistenie [Usage]: Auto, Koleso & Rim [Funkcie]: Pôvodná Vlna Kolesa Čistenie Kefkou; Rozšírené Bezproblémové Rukoväť; Rôzne Veľkosti od malej, strednej až veľkej veľkosti. 3ks Balenie Hladké Dlhá Rukoväť Premium Vlna Wheel Brush môže prispôsobiť všetky sortiment auto podrobne čistenie použitie.

Štítky: kefa na kolieska, čisté rim, auto storag, kefa auto, auto prachu čistenie náradia, biela čistiaca kefka, pneumatiky vosk, kefa auto deti, čistý nástroj auto, auto orgán.

  • Položka Priemer: 0inch
  • Položka Dĺžka: 48cm
  • Druh Materiálu: PP + Vlna
  • Špeciálne Funkcie: Kefa
  • Položka Hmotnosť: 0.2kg
  • Položka Výška: 48cm
  • Položka Šírka: 7cm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Špongie, Utierky & Kefy

Súvisiace produkty