G12 Wifi Bezdrôtové Displeja Prijímač Pre Chromecast Google Tlačné Cast Obrazovky Zrkadlo Adaptér Pre Miracast Airplay DLNA
G12 Wifi Bezdrôtové Displeja Prijímač Pre Chromecast Google Tlačné Cast Obrazovky Zrkadlo Adaptér Pre Miracast Airplay DLNA
Sku: g108699
(2 Recenzie)
Novinka

€9.17 €11.46

Popis:

G12 Wifi HDMI-kompatibilné Bezdrôtové Displeja Prijímač Pre Chromecast Google Tlačné Cast Obrazovky Zrkadlo Adaptér Pre Miracast Airplay DLNA

Dual-band 5G/2.4 G: bezdrôtového adaptéra displej prijíma kompatibilný s HDMI kábel rozšírenie riešiť nedostatky prvej generácie. Napájaný RAM dual core chipset. Podpora H. 265/HEVC dekodér, 4K (3840 X 2160) a rozlíšenie 1080P. Podporu pre Aplikácie doručenia na zariadení s androidom a Chrome videoprojekcia Windows. Nie je potrebné prepnúť na Miracast Airplay DLNA režim.

2. Pre iOS Nastavenia Užívateĺa: Pripojenie hotspot signál WiFi zoznam iOS zariadení. Pripojenie na wifi cez IP adresu 192.168.203.1 cez prehliadač. Potvrdenie, že váš mobilný telefón je pripojený k rovnakej wifi, otvorte Airpaly , bezdrôtovo iOS obrazovke sa premieta do TV. Teraz môžete vidieť, čo je zobrazené na vašom iOS zariadení na vašom TV.

3. Pre Android Nastavenia Užívateĺa: Otvorte funkciu Miracast na vaše Android zariadenie a vyberte Anycast odovzdať vaše zariadenie k TELEVÍZORU. Ak neviete, o Miracast, sa môžete prevziať aplikácie, skenovanie QR kód na obrazovke. Aplikáciu otvoríte a pripojiť sa k Miracast, ktorý vás bude sprevádzať. Váš malý displej sa teraz odzrkadľuje na veľkej obrazovke.

4. Široká Kompatibilita: Podpora pre Miracast/Airplay/DLNA. Kompatibilný s operačným systémom Android 4.4+ a iOS 9.0+, MacOS 10+, Windows 8.1+ (Miracast musia byť zapnuté). Keď priateľa strany alebo zlúčenia rodiny, môžete bezdrôtovo zdieľať, Zdieľať fotografie alebo prezentácie na súbor na veľkej obrazovke stretnutia alebo v triede. Podpora pre Netflix/Video/HBO go/Hulu Plus sky go/DIRECTV na zariadenia so systémom Android. Vhodné pre Unreviewed video z iOS zariadenia.

5. Všeobecné System Update: Budeme pravidelne aktualizovať firmware od cloud server pridať funkcie a zlepšiť kompatibilitu. Pripojte tento hardvérový kľúč k vašej wifi a automaticky aktualizovať, takže modul môže pracovať s najnovšou verziou iOS / Android Kompatibilné / Windows zariadenia a kedykoľvek.

Popis:

1. Rozhranie USB, plug and play, viac kompatibilné, vhodné pre väčšinu počítačov, mobilných telefónov, atď.

2. Rozlíšenie HD, obraz je jasnejší a hladšie.

Špecifikácie:

Rozhranie: HDMI-kompatibilný

Vzťahuje sa na: Podporu Miracast, Airplay, DLNA

RAM : DDR, 1 Gbit

Napájanie : 5V 2A

Farba: čierna

Package Zahrnuté:

1 x Wifi HDMI-kompatibilné Bezdrôtové Displeji Prijímača

1 x Nabíjací kábel

1 x Návod na použitie

Poznámky:

Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie, vďaka za pochopenie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím, ďakujem!

Štítky: zrkadlo obrazovke tv, anycast, tv, chromecast, chrome crash, prispôsobiť wifi, mini bezdrôtové pripojenie hdmi, miracast, alternatívne chromecast audio, hdmi / vga 1680x1050.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Názov Značky: ONLENY
  • Diaľkové Ovládanie: NIE je Súčasťou
  • Schopnosť Dekódovať: 1080P (Full-HD)
  • Nahrávanie: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Konektory: Kompatibilný s HDMI
  • Číslo Modelu: 1205369
  • Kapacita Pevného Disku: < 100GB
  • Druh: High Definition

Súvisiace produkty